Συχνές Ερωτήσεις για τις Υπηρεσίες μας

Ο ορισμός SEO προέρχεται από την φράση search engine optimization και ερμηνεύεται ως βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Με απλά λόγια, το SEO είναι ένα σύνολο ενεργειών και εργασιών πάνω σε μια ιστοσελίδα, με σκοπό την καλύτερη κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μια τέτοια εργασία είναι και η συγγραφή κειμένων SEO.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες SEO και συγκεκριμένα τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής, θα εξασφαλίσετε καλύτερες κατατάξεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Αυτό φυσικά θα επιφέρει αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και κατά συνέπεια αύξηση του πελατολογίου σας.

Το SEO content writing περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας. Ο όρος αναφέρεται κυρίως στην συγγραφή περιεχομένου SEO, κάτι που περιλαμβάνει ένα σύνολο κειμένων, τίτλων και περιγραφών.

Ο όρος seo copywriting αποτελεί έναν παραπλήσιο ορισμό με αυτόν του content writing και περιλαμβάνει την συγγραφή ποιοτικών και μοναδικών κειμένων τα οποία ενισχύουν το SEO και κατά συνέπεια την κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Το «ποιοτικό περιεχόμενο» αποτελούσε ανέκαθεν έναν σημαντικό παράγοντα για την κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Μάλιστα με τις τελευταίες ενημερώσεις του αλγορίθμου της Google, τα κείμενα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο seo, αφού μαζί με τα backlinks αποτελούν τους δύο βασικότερους παράγοντες SEO.

Ανάλογα με το είδος της ιστοσελίδας σας θα εξαρτηθεί και η αντίστοιχη συγγραφή κειμένων και συγγραφή άρθρων. Τα βασικότερα κείμενα που επιλέγουν οι πελάτες μας είναι τα βασικά κείμενα ιστοσελίδων, όπως για παράδειγμα κείμενο αρχικής σελίδας, υπηρεσίες, εταιρικό προφίλ κλπ. καθώς και συχνή ανανέωση των άρθρων του ιστολογίου τους.

Οι έμπειροι copywriters και content writers της εταιρείας μας δεν περιορίζονται στην θεματολογία τους. Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση και η όρεξη γι’ αυτό που κάνουν, τους επιτρέπει να αναλάβουν την συγγραφή βελτιστοποιημένων κειμένων για κάθε θεματολογία.

Ο αριθμός των λέξεων που θα πρέπει να περιέχει μια σελίδα ή ένα άρθρο δεν είναι συγκεκριμένος. Εξαρτάται πάντοτε από την λέξη κλειδί που στοχεύετε στο συγκεκριμένο κείμενο και φυσικά τον ανταγωνισμό στην συγκεκριμένη λέξη κλειδί. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι κάθε κείμενο που στοχεύσει την βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 500 λέξεις. Εξαίρεση αποτελούν τα κείμενα για προϊόντα, τα οποία ανάλογα τον ανταγωνισμό μπορεί να είναι και λιγότερες λέξεις, αλλά όχι κάτω από 300.

Το κόστος για την συγγραφή, όπως είναι λογικό και επόμενο, εξαρτάται από τον αριθμό των λέξεων και το είδος του κειμένου. Διαφορετικός είναι ο τρόπος τιμολόγησης για τα κείμενα ιστοσελίδων και διαφορετικός για τα άρθρα ενός blog. Οι τιμές που σας προσφέρει η εταιρεία μας είναι οι χαμηλότερες του διαδικτύου, για την ποιότητα φυσικά των αποτελεσμάτων που προσφέρουμε. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος των κειμένων μας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι ξεχωριστό και έτσι φυσικά αντιμετωπίζεται. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο κάθε κείμενο που θα γράψουμε, ώστε να παρέχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα σας. Κατά συνέπεια ο χρόνος δεν μπορεί να προσδιοριστεί σε προγενέστερο χρόνο. Επιπροσθέτως, ο χρόνος παράδοσης των κειμένων σας εξαρτάται από τον αριθμό των κειμένων που επιθυμείτε και φυσικά από το μέγεθος του κάθε κειμένου. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε με σιγουριά είναι ότι από την στιγμή που θα προβούμε σε μια συμφωνία μαζί σας, οι αρθρογράφοι μας θα προβούν στην άμεση συγγραφή των κειμένων σας.

Η διαδικασία για να παραγγείλετε συγγραφή άρθρων και κειμένων για την ιστοσελίδα σας είναι πολύ απλή. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα «Επικοινωνία» και να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζεστε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό του τηλεφώνου σας στην ενότητα «Ζητήστε να σας καλέσουμε» και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Συχνές Ερωτήσεις για SEO
Συχνές Ερωτήσεις SEO Κειμένων