Η προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε γνωστή την εταιρική σας ταυτότητα στο ευρύ κοινό. Μια επιχείρηση δεν είναι τίποτα εάν δεν δέχεται τις επισκέψεις και την πελατεία που χρειάζεται. Φυσικά το πρώτο στάδιο για την online διαφήμιση επιχειρήσεων και eshop, είναι η ύπαρξη της επαγγελματικής ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Εάν η εταιρεία σας δεν διαθέτει ακόμη την δική της ιστοσελίδα, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε εμείς την ιστοσελίδα σας με τις βέλτιστες πρακτικές και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες

Προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ - online διαφήμιση επιχειρήσεων

Το επόμενο στάδιο φυσικά είναι να καταστεί η ιστοσελίδα σας γνωστή στο κοινό. Το ίντερνετ αποτελεί αυτή τη στιγμή το καλύτερο εργαλείο μάρκετινγκ με ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις να επενδύουν υπέρογκα ποσά στην online διαφήμιση. Και όχι άδικα θα λέγαμε αφού όσο μεγαλύτερη είναι η επένδυση για την προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα επιφέρει.

Οικονομική διαφήμιση στο ίντερνετ

οικονομική προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο

Κάθε νέα επιχείρηση, στο ξεκίνημα της διαδικτυακής της παρουσίας, θέλει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα περιττά έξοδα διαφήμισης. Η εταιρεία Seo-Keimena διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, τους εξειδικευμένους internet marketers και μια πολυετή εμπειρία στον χώρο της προώθησης ιστοσελίδων στο ίντερνετ, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιφέρει αξιόλογα αποτελέσματα με την μικρότερη δυνατή επένδυση.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις νέες ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα, να καταστήσουν γνωστή την παρουσία τους στο ευρύ κοινό. Για να το επιτύχουμε αυτό, προβαίνουμε σε μια σειρά προωθητικών ενεργειών που θα εξασφαλίσουν εγγυημένη άνοδο της επισκεψιμότητας και κατά συνέπεια του πελατολογίου σας.

Προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ – τιμές

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, ο υπολογισμός του κόστους για την online διαφήμιση μιας επιχείρησης δεν είναι εφικτό να αποτυπωθεί από την αρχή. Θα πρέπει να γίνει μια αναλυτική μελέτη όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του εταιρικού προφίλ, του ανταγωνισμού καθώς και μιας πληθώρας άλλων παραγόντων που θα καθορίσουν και το τελικό κόστος. Εμείς, προκειμένου να παρέχουμε μια καλύτερη εικόνα για το κόστος της προώθησης ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, ετοιμάσαμε 3 πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα καλύψουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τις ανάγκες σας.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω πακέτα διαφήμισης επιχειρήσεων, το κόστος αναφέρεται στις διάφορες προωθητικές ενέργειες και τις υπηρεσίες που θα εκτελεστούν από μέρους της εταιρείας μας. Από εκεί και πέρα, το συνολικό ποσό θα εξαρτηθεί από το ύψος της επένδυσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε στις διαφημίσεις Google και στα Social Media.

Προώθηση ιστοσελίδων με πληρωμένες διαφημίσεις στην Google

διαφήμιση στην Google με ppc καμπάνια

Οι πληρωμένες διαφημίσεις στην Google αποτελούν μία από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους για να καταστεί η ιστοσελίδα σας γνωστή στο κοινό και να αυξήσετε τους πελάτες σας. Είτε διαθέτετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα, είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα,  οι διαφημίσεις PPC της Google θα σας επιφέρουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Ωστόσο το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι το πόσο μεγάλα ποσά θα επενδύσετε στην διαφήμιση, αλλά ο σωστός σχεδιασμός της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Μια καμπάνια για να επιφέρει αξιόλογα αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνει ύστερα από αναλυτική μελέτη του ανταγωνισμού καθώς και της συμπεριφοράς των χρηστών του διαδικτύου.  Όσα λεφτά και αν επενδύσετε, εάν οι χρήστες δεν αναζητούν αυτό που προσφέρετε δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις στα Κοινωνικά δίκτυα (Social Media)

προώθηση ιστοσελίδων στα κοινωνικά δίκτυα

Μία επίσης αξιόλογη μέθοδος για την διαφήμιση ιστοσελίδων στο ίντερνετ είναι και τα κοινωνικά δίκτυα. 

Η διαφήμιση στα Social Media Και κυρίως στο Facebook και το Instagram αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να αποκτήσετε νέους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. 

Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και εταιρείες κολοσσοί, επενδύουν υψηλά ποσά στην διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα. 

Εσείς γιατί να αφήσετε την ευκαιρία αυτή;

Διαφήμιση ιστοσελίδας με οργανικά αποτελέσματα και SEO

seo services

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό διαφημιστικών καμπανιών τόσο στην Google όσο και στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο οι υπηρεσίες μας κυρίως επικεντρώνονται στην εξασφάλιση των βέλτιστων οργανικών αποτελεσμάτων ώστε να εξασφαλίσουμε οργανικούς επισκέπτες. 

Οι οργανικοί επισκέπτες από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google έχει αποδειχθεί ότι επιφέρουν και τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που προτρέπουμε όλους τους πελάτες μας, πέρα από την βασική συγγραφή κειμένων ιστοσελίδας, να επενδύσουν και στο συνολικό SEO της ιστοσελίδας τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις Υπηρεσίες SEO που σας  παρέχει το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας.

Στα πλαίσια λοιπόν των πακέτων για την προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ, παρέχουμε και μια σειρά ενεργειών και βελτιστοποιήσεων για τα οργανικά αποτελέσματα της ιστοσελίδας σας. Τέτοιες προωθητικές ενέργειες είναι η κοινοποίηση διαφημιστικών άρθρων σε γνωστά blogs, μέσα από τα οποία όχι μόνο θα αποκτήσετε απευθείας επισκεψιμότητα, αλλά οι ανταποδοτικοί σύνδεσμοι (Backlinks) που θα τοποθετηθούν θα βελτιώσουν και τις κατατάξεις σας στις μηχανές αναζήτησης. 

Όλες οι σελίδες που θα επιλεχθούν για την καταχωρηθούν τα διαφημιστικά σας άρθρα, θα φέρουν υψηλό authority και θα δέχονται αρκετή επισκεψιμότητα. Επιπροσθέτως, τα κείμενα που θα τοποθετηθούν θα γραφτούν από τους έμπειρους κειμενογράφους της εταιρείας μας ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Πακέτα για προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ και online διαφήμιση επιχειρήσεων 

Η εταιρεία μας παρέχει τα χαμηλότερα πακέτα προώθησης και διαφήμισης μιας ιστοσελίδας στο ίντερνετ. Ωστόσο το ύψος του κόστους διαφήμισης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες που δεν είναι δυνατόν να καθοριστούν πριν λάβουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ιστοσελίδα σας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας και φυσικά του ανταγωνισμού.

Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε ένα πακέτο προσφοράς για την δική σας ιστοσελίδα, είναι να επικοινωνήστε μαζί μας. Στην προσφορά που θα σας αποστείλουμε θα περιλαμβάνονται διάφορα πακέτα διαφήμισης όπου θα αναγράφεται αναλυτικά το κόστος και οι προωθητικές ενέργειες που περιλαμβάνουν.