Αρκετός κόσμος αναζητάει για οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας και όχι άδικα θα λέγαμε, αφού στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η σημασία μιας καλά σχεδιασμένης ιστοσελίδας παίζει καθοριστική σημασία στην επιτυχία μιας επιχείρησης. Επιπρόσθετα, το κόστος για την δημιουργία ιστοσελίδας, πολλές φορές μπορεί να φαντάζει ιδιαίτερα υψηλό για νέους επιχειρηματίας.

Στην εταιρεία Seo-Keimena βασικός μας στόχος είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει την δική της ιστοσελίδα, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει υπέρογκα ποσά. Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε για την δημιουργία μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας, πιθανόν να έχετε διαπιστώσει ότι το κόστος είναι αρκετά υψηλό.

Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτου μεγέθους, η εταιρεία μας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς*

 • Κατασκευή μονοσέλιδης ιστοσελίδας: 250€
 • Κατασεκυή πολυσέλιδης ιστοσελίδας: 390€
 • Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop): 499€

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας;

  Είδος Ιστοσελίδας

  Επιπρόσθετες Υπηρεσίες
  Συγγραφή Κειμένων: 0.06€ / λέξηΣχεδιασμός Λογοτύπου: 80€ - 150€Φιλοξενία Ιστοσελίδας (Web Hosting): 50€ / έτοςΑγορά domain name: 20€ / 2 έτη

  * Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας αφορά μόνο την ολοκληρωμένη δημιουργία του ιστοτόπου σας. Η καταχώρηση domain name εφόσον δεν διαθέτετε, η φιλοξενία (Web Hosting) καθώς και η συγγραφή των κειμένων της δεν συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό κόστος.

  Η Έκδοση τιμολογίου για την παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται μέσω Ε.Ε. – Ενδοκοινοτικές Συναλλαγές με μηδενικό Φ.Π.Α.

  web design greece

  Γιατί είναι σημαντική η κατασκευή ιστοσελίδων;

  Η κατασκευή ιστοσελίδων βοηθάει στην παρουσίαση της επωνυμίας σας και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, αποτελεί την πρώτη επαφή των δυνητικών σας πελατών με την επιχείρησή σας. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα σας όχι μόνο θα είναι αισθητικά άριστη αλλά ταυτόχρονα θα παρέχει και την βέλτιστη εμπειρία στους επισκέπτες της.

  Σε γενικές γραμμές, η κατασκευή ιστοσελίδας έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αντιλαμβάνονται την επωνυμία της επιχείρησής σας. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να εδραιώσει την αξιοπιστία της, να οικοδομήσει εμπιστοσύνη και να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της. Ένας ελκυστικός και πλήρως λειτουργικός ιστότοπος, θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να δημιουργήσει μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, να προσελκύσει και να διατηρήσει πελάτες και εν τέλει να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της.

  Γιατί να επιλέξετε την κατασκευή ιστοσελίδας από την Seo-Keimena ;

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσετε μια πλήρως λειτουργική και άριστα αισθητική ιστοσελίδα, στο πιο χαμηλό κόστος της αγοράς. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε επιχείρηση να αποκτήσει την δική της ιστοσελίδα, μέσα σε μόλις λίγες μέρες. Μια ιστοσελίδα η οποία όχι μόνο θα δείχνει ωραία αλλά θα έχει την δυνατότητα να εμφανίζεται και υψηλότερα στις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης.

  Όλη η διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων που εφαρμόζει το προσωπικό μας, περιλαμβάνει τις πλέον σύγχρονες στρατηγικές SEO και διαδικτυακού μάρκετινγκ, ώστε να εξασφαλίσουμε σύντομη άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

  Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας
  Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress

  Τι κατασκευή ιστοσελίδων αναλαμβάνουμε;

  Μερικές από τις πιο συχνές ιστοσελίδες που έχουμε αναλάβει είναι για:

  Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων – τι περιλαμβάνει;

  Οι υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων που σας παρέχει η εταιρεία Seo-Keimena περιλαμβάνουν ένα σύνολο επιμέρους σχεδιαστικών ενεργειών που θα εξασφαλίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

  Ειδικότερα, η κατασκευή ιστοσελίδας ξεκινά με την κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων και τον εντοπισμό των ιδιαίτερων αναγκών σας. Εν συνεχεία, πάντοτε σε διαρκή συνεργασία μαζί σας, δημιουργούμε ένα προσαρμοσμένο αποτέλεσμα το οποίο όχι μόνο θα αντιπροσωπεύει την επωνυμία σας αλλά ταυτόχρονα θα παρέχει μια μοναδική εμπειρία στον εκάστοτε επισκέπτη. 

  Κάθε σχεδιασμός ιστοσελίδας που υλοποιούμε είναι αισθητικά άριστος, εύκολος στην πλοήγηση και βελτιστοποιημένος για τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να διασφαλίζονται οι υψηλές κατατάξεις στη Google και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης.

  Στην Seo-Keimena κατανοούμε ότι μια ιστοσελίδα αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση και προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. 

  Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση ότι η επαγγελματική σας ιστοσελίδα δεν θα είναι μόνο οπτικά άριστη και εντυπωσιακή, αλλά και ότι θα παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης, θα συμβάλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και θα μπορεί να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.

  Custom Design

  Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται από την αρχή και δεν βασίζεται σε έτοιμα πρότυπα. Έτσι, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και εξατομικευμένο αποτέλεσμα.

  Responsive Design

  Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνεται άριστα σε κάθε συσκευή περιήγησης.

  SEO Friendly & Optimized

  Αξιοποιώντας τις πλέον αποδοτικές στρατηγικές, καταφέρνουμε να κάνουμε τις ιστοσελίδας μας να σκαρφαλώσουν στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

  Εμπειρία Χρήστη

  Μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να προσελκύει νέους επισκέπτες, αλλά να έχει την ικανότητα να τους κρατήσει και φυσικά να τους μετατρέψει σε πελάτες. Αυτό επιτυγχάνεται με την εξασφάλιση μιας άριστης εμπειρίας χρήστη.

  Κατασκευή ιστοσελίδων σε χαμηλές τιμές

  Ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδας στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς!

  Γιατί να μας εμπιστευτείτε;

  Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας μια εταιρεία να παρέχει τόσο χαμηλές τιμές στην κατασκευή ιστοσελίδων, μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για την ποιότητα και γενικά το τελικό της αποτέλεσμα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο και άριστες γνώσεις ενός ολοκληρωμένου web design, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους. Μάλιστα, η πληρωμή για της υπηρεσίες μας θα γίνει αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή ιστοσελίδας και εγκρίνετε το αποτέλεσμα.

  Σχεδιασμός Website

  Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων

  Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να τη λύσουμε. Ωστόσο μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά και στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες πιθανότατα θα καλύψουν τις περισσότερες απορίες σας.

  Ως κατασκευή ιστοσελίδας ορίζεται η διαδικασία δημιουργίας των οπτικών και λειτουργικών πτυχών μιας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης, του χρωματικού σχεδιασμού, της τυπογραφίας, των γραφικών και γενικά της εμπειρίας που θα αποκομίσει ένας επισκέπτης.

  Ο responsive σχεδιασμός αποτελεί ένα σύνολο ενεργειών και βελτιστοποιήσεων που πραγματοποιούνται σε μια ιστοσελίδα ώστε να διασφαλίζει την αυτόματη προσαρμογή σε κάθε μέγεθος οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα θα φαίνεται και θα λειτουργεί άριστα σε επιτραπέζιους υπολογιστές, laptop, tablet και smartphones.

  Ο χρόνος που απαιτείται για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του έργου, τις επιθυμητές υπηρεσίες και το κατά πόσο έχετε τις απαιτούμενες πληροφορίες έτοιμες. Εφόσον λάβουμε τα απαραίτητα στοιχεία από μέρους σας, η κατασκευή της ιστοσελίδας σας ολοκληρώνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.

  Προκειμένου να κατασκευάσουμε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα, θα χρειατεί να μας παρέχετε ορισμένες πληροφορίες. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Βασικές πληροφορίες για την εταιρεία σας (επωνυμία, αντικείμενο δραστηριότητας έδρα κλπ).
  • Φωτογραφικό υλικό που θέλετε να συμπεριληφθεί στο website.
  • Κείμενα για τις σελίδες (εάν δεν επιθυμείτε συγγραφή από εμάς).
  • Λογότυπο (εάν υπάρχει και δεν θα σχεδιαστεί από εμάς).
  • Στοιχεία πρόσβασης στο Web Hosting (εφόσον δεν αναλάβουμε εμείς την φιλοξενία).

  Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) είναι ένα περιβάλλον διαχείρισης μέσα από το οποίοι μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας και να ενημερώνετε το περιεχόμενο, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού. Στις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι η πλατφόρμα WordPress, το δημοφιλέστερο CMS παγκοσμίως.

  • Βασικές πληροφορίες για την εταιρεία σας (επωνυμία, αντικείμενο δραστηριότητας έδρα κλπ).
  • Φωτογραφικό υλικό που θέλετε να συμπεριληφθεί στο website.
  • Κείμενα για τις σελίδες (εάν δεν επιθυμείτε συγγραφή από εμάς).
  • Λογότυπο (εάν υπάρχει και δεν θα σχεδιαστεί από εμάς).
  • Στοιχεία πρόσβασης στο Web Hosting (εφόσον δεν αναλάβουμε εμείς την φιλοξενία).

  Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες που θα χρειαστείτε. Η βασική κατασεκυή ιστοσελίδας στην Seo-Keimena είναι μόνο 250€, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι επιπρόσθετες υπηρεσίες (όπως αναγράφονται στην φόρμα στην κορυφή της σελίδας).

  • Βασικές πληροφορίες για την εταιρεία σας (επωνυμία, αντικείμενο δραστηριότητας έδρα κλπ).
  • Φωτογραφικό υλικό που θέλετε να συμπεριληφθεί στο website.
  • Κείμενα για τις σελίδες (εάν δεν επιθυμείτε συγγραφή από εμάς).
  • Λογότυπο (εάν υπάρχει και δεν θα σχεδιαστεί από εμάς).
  • Στοιχεία πρόσβασης στο Web Hosting (εφόσον δεν αναλάβουμε εμείς την φιλοξενία).