Συγγραφή άρθρων για SEO

Η συγγραφή άρθρων για ένα blog αποτελεί έναν βασικό παράγοντα για την κατάταξή σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Οι περισσότερες εταιρείες που διαθέτουν μια επαγγελματική ιστοσελίδας, επιλέγουν να προβάλουν συγκεκριμένο περιεχόμενο, προσφορές κλπ μέσω του Blog τους ώστε όχι μόνο να στοχεύσουν περισσότερες λέξεις κλειδιά στο SEO, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν και ποιοτικό περιεχόμενο στους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους.

Αποδεδειγμένα, το blog σε μια επαγγελματική ιστοσελίδα συμβάλει στην αύξηση των πελατών και την μεγιστοποίηση του κέρδους μιας επιχείρησης. Σε συνδυασμό με τα τεράστια οφέλη στο SEO της ιστοσελίδας, η συγγραφή βελτιστοποιημένων άρθρων με γνώμονα το SEO, αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

Τα άρθρα που αναλαμβάνουν οι έμπειροι content writers της εταιρείας μας, πέραν της υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που προσφέρουν στον αναγνώστη, συμβάλουν και στην δραστική αύξηση των οργανικών σας αποτελεσμάτων στην Google. Αρκετά είναι τα παραδείγματα των άρθρων μας που μέσα σε λίγα λεπτά μετά την δημοσίευσή τους, κατάφεραν να εμφανιστούν στην πρώτη σελίδα της Google. Λίγες μέρες μετά, η πρώτες τρεις θέσεις ήταν εύκολη υπόθεση, κάτι το οποίο φυσικά επιτεύχθηκε.

Γιατί να επιλέξετε συγγραφή άρθρων από εμάς;

Η συγγραφή άρθρων για SEO που σας προσφέρει η εταιρεία μας, όπως και η συγγραφή κειμένων στο σύνολό της, είναι σε θέση να εξασφαλίσει άμεσα και εγγυημένα υψηλότερες κατατάξεις στην Google με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά της επιλογής σας. Η ποιότητα των άρθρων μας είναι κάτι στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Τα βελτιστοποιημένα άρθρα SEO περιλαμβάνουν τις λέξεις κλειδιά της επιλογής σας και στη συνέχεια το κείμενο περιβάλει με έναν φυσικό τρόπο τις συγκεκριμένες λέξεις.

Όλα μας τα άρθρα είναι μοναδικά και η γραφή τους βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εμπειρία και τις γνώσεις των copywriters της εταιρείας μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε αντιγραφές κειμένων ή αυτοματοποιημένη συγγραφή – μετάφραση. Άλλωστε, μέχρι στιγμής, κανένα πρόγραμμα και καμία αυτοματοποιημένη μέθοδος δεν μπορεί να συναγωνιστεί την συγγραφή άρθρων από έναν έμπειρο αρθρογράφο. Ειδικά στην ελληνική γλώσσα η οποία θεωρείτε μία από τις δυσκολότερες παγκοσμίως.

Επιπροσθέτως, σε κάθε συγγραφή άρθρου που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε δωρεάν και για την τοποθέτηση εσωτερικών συνδέσμων προς τις σημαντικότερες σελίδες του website σας, καθώς επίσης, σας παρέχουμε και meta δεδομένα (τίτλους και περιγραφές) χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος. Κάτι που σίγουρα δεν θα βρείτε σε καμία άλλη εταιρεία συγγραφής κειμένων για μια ιστοσελίδα.

Επιλέγοντας λοιπόν την συγγραφή βελτιστοποιημένων άρθρων για το SEO, εξασφαλίζεται ποιοτικό περιεχόμενο τόσο για τους αναγνώστες σας όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.

Συγγραφή άρθρων blog – Θεματολογία 

Οι πεπειραμένοι content writers της εταιρείας μας αναλαμβάνουν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε Blog. Ανεξάρτητα από τι είδος των κειμένων που επιθυμείτε, η έμπειρη ομάδα αρθρογράφων μας μπορεί να σας τα προσφέρει. Ενδεικτικές θεματολογίες που κατά καιρούς αναλαμβάνουμε είναι:

Τεχνολογία

Αισθητική και ομορφιά

Υγεία – Ευεξία

Διατροφή

Διαδίκτυο Γενικά

Marketing

Διαδικτυακές Υπηρεσίες

Γενική ειδησιογραφία

Συγγραφή άρθρων για blog – Τιμές

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει, ο υπολογισμός του συνολικού κόστους για την συγγραφή άρθρων εξαρτάται από τον αριθμό των άρθρων και το πόσες λέξεις θα συμπεριλαμβάνει το καθένα. Η εταιρεία μας παρέχει τις χαμηλότερες τιμές του διαδικτύου, χωρίς να στερείται σε ποιότητα του περιεχομένου της. Ένα ενδεικτικό κόστος για την συγγραφή άρθρων είναι 40€ / 500 λέξεις χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Φυσικά η ανωτέρω τιμή αποτελεί μια ενδεικτική τιμή ανά άρθρο και βάση συγκεκριμένων λέξεων. Σε παραγγελίες μεγάλου αριθμού άρθρων και πολλών λέξεων, η τιμή προσαρμόζεται με αποτέλεσμα να σας παρέχουμε ακόμη χαμηλότερο κόστος ανά λέξη.

Συγγραφή Άρθρων SEO
Συγγραφή άρθρων blog για SEO

Συγγραφή SEO άρθρων με εγγυημένα αποτελέσματα

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για συγγραφή άρθρων για το blog σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή να ζητήσετε να σας καλέσουμε. Άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για