Η συγγραφή άρθρων για blog αποτελεί βασικό παράγοντα για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Οι περισσότερες εταιρείες που διαθέτουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα, επιλέγουν να προβάλουν συγκεκριμένο περιεχόμενο, προσφορές κλπ μέσω του Blog τους ώστε όχι μόνο να στοχεύσουν περισσότερες λέξεις κλειδιά στο SEO, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν και ποιοτικό περιεχόμενο στους επισκέπτες.

Αποδεδειγμένα, το blog σε μια επαγγελματική ιστοσελίδα συμβάλει στην αύξηση των πελατών και την μεγιστοποίηση του κέρδους μιας επιχείρησης. Σε συνδυασμό με τα τεράστια οφέλη στο SEO της ιστοσελίδας, η συγγραφή άρθρων με γνώμονα το SEO, αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

Συγγραφή άρθρων για SEO

Η συγγραφή άρθρων – αρθρογραφία που αναλαμβάνουν οι έμπειροι content writers της εταιρείας μας, πέραν της υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που προσφέρουν στον αναγνώστη, συμβάλουν και στην δραστική αύξηση των οργανικών σας αποτελεσμάτων στην Google. 

Αρκετά είναι τα παραδείγματα των άρθρων μας που μέσα σε λίγες ώρες μετά την δημοσίευσή τους, κατάφεραν να εμφανιστούν στην πρώτη σελίδα της Google. Λίγες μέρες μετά, η πρώτες τρεις θέσεις ήταν εύκολη υπόθεση.

συγγραφή άρθρων seo για blog
SEO Αρθρογραφία - Συγγραφή άρθρων για blog

Γιατί να μας επιλέξετε στη συγγραφή άρθρων για Blog;

Η συγγραφή άρθρων για SEO που σας προσφέρει η εταιρεία μας, όπως και η συγγραφή κειμένων στο σύνολό της, είναι σε θέση να εξασφαλίσει άμεσα και εγγυημένα υψηλότερες κατατάξεις στην Google με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά της επιλογής σας. Η ποιότητα των άρθρων μας είναι κάτι στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Τα βελτιστοποιημένα άρθρα SEO περιλαμβάνουν τις λέξεις κλειδιά της επιλογής σας και στη συνέχεια το κείμενο περιβάλει με έναν φυσικό τρόπο τις συγκεκριμένες λέξεις.

Όλα μας τα άρθρα είναι μοναδικά και η γραφή τους βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εμπειρία και τις γνώσεις των copywriters της εταιρείας μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε αντιγραφές κειμένων ή αυτοματοποιημένη συγγραφή – μετάφραση. Άλλωστε, μέχρι στιγμής, κανένα πρόγραμμα και καμία αυτοματοποιημένη μέθοδος δεν μπορεί να συναγωνιστεί την συγγραφή άρθρων από έναν έμπειρο αρθρογράφο. Ειδικά στην ελληνική γλώσσα η οποία θεωρείτε μία από τις δυσκολότερες παγκοσμίως.

Επιπροσθέτως, σε κάθε συγγραφή άρθρου που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε για την τοποθέτηση εσωτερικών συνδέσμων προς τις σημαντικότερες σελίδες του website σας, καθώς επίσης, σας παρέχουμε και meta δεδομένα (τίτλους και περιγραφές) χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος. Κάτι που σίγουρα δεν θα βρείτε σε καμία άλλη εταιρεία συγγραφής κειμένων.

Επιλέγοντας λοιπόν την συγγραφή βελτιστοποιημένων άρθρων για το SEO, εξασφαλίζετε ποιοτικό περιεχόμενο τόσο για τους αναγνώστες σας όσο και για τις μηχανές αναζήτησης.

Συγγραφή άρθρων blog – Θεματολογία Αρθρογραφίας

Οι πεπειραμένοι content writers της εταιρείας μας αναλαμβάνουν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε Blog. 

Ανεξάρτητα από τι είδος των κειμένων που επιθυμείτε, η έμπειρη ομάδα αρθρογράφων μας μπορεί να σας τα προσφέρει. Ενδεικτικές θεματολογίες που κατά καιρούς αναλαμβάνουμε είναι:

 • Τεχνολογία
 • Αισθητική και ομορφιά
 • Υγεία – Ευεξία
 • Διατροφή
 • Διαδίκτυο Γενικά
 • Marketing
 • Διαδικτυακές Υπηρεσίες
 • Γενική ειδησιογραφία

SEO αρθρογραφία - Συχνές Ερωτήσεις

Με την ορολογία SEO άρθρα αναφερόμαστε στις αναρτήσεις για ένα blog οι οποίες έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να εξασφαλίσουν υψηλότερες κατατάξεις στην Google και τις λοιπές μηχανές αναζήτησης για στοχευμένες λέξεις κλειδιά.

Η SEO αρθογραφία παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μιας επιχείρησης για διάφορους λόγους. Μερικοί από τους βασικότερους είναι:

 • Αυξημένη διαδικτυακή προβολή: Βελτιστοποιώντας τις αναρτήσεις του blog για τις μηχανές αναζήτησης, μπορείτε να βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα. Αυτό οδηγεί σε αυξημένη ορατότητα  στα SERPs και κατά συνέπεια σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
 • Οργανικής επισκεψιμότητα: Τα βελτιστοποιημένα άρθρα προσελκύουν οργανική επισκεψιμότητα, δηλαδή επισκέπτες που την ιστοσελίδα σας μέσω των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και όχι μέσω πληρωμένων διαφημίσεων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια συνεχή ροή σχετικού και αφοσιωμένου κοινού.
 • Καθιέρωση κύρους: Η συγγραφή ποιοτικού περιεχομένου για το blog της ιστοσελίδα σας, σας επιτρέπει να προβάλλετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας στον κλάδο με τον οποίο ασχολείστε. Παρέχοντας πολύτιμο και ενημερωτικό περιεχόμενο, μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας ως αυθεντία στον τομέα σας, οικοδομώντας μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό σας.
 • Δημιουργία αναγνωρισιμότητας : Η τακτική δημοσίευση αναρτήσεων συμβάλει στην αύξηση της προβολής και της αναγνωρισιμότητας του brand σας. Καθώς το περιεχόμενό σας κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την επωνυμία σας και αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Το είδος των αναρτήσεων που μπορείτε να προσθέσετε στον επαγγελματικό σας blog,  εξαρτάται από τον κλάδο και το κοινό  σας. Μερικές από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες άρθρων για ένα ιστολόγιο είναι:

 • Εκπαιδευτικά άρθρα: Παρέχετε διάφορες οδηγίες, σεμινάρια ή οδηγούς που σχετίζονται με το αντικείμενο δραστηριότητάς σας. Αυτός ο τύπος περιεχομένου βοηθά το κοινό σας να μάθει κάτι νέο και σας τοποθετεί ως μια πηγή γνώσεων.
 • Ειδήσεις και ενημερώσεις του κλάδου: Μοιραστείτε ιδέες, τάσεις και ειδήσεις σχετικές με τον κλάδο σας. Αυτό κρατά το κοινό σας ενημερωμένο και δείχνει ότι παραμένετε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις.
 • Αξιολογήσεις και συγκρίσεις προϊόντων: Περιγράψτε αναλυτικά τα δικά σας προϊόντα ή συγκρίνετε τα με παρόμοια στην αγορά, τονίζοντας τους λόγους που ξεχωρίζουν.
 • Απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα: Οι απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις βοηθούν στην αντιμετώπιση των ανησυχιών των πελατών και μπορούν να είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικές.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη ενός άρθρου στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης είναι αρκετοί. Προκειμένου να βελτιστοποιήσετε ένα άρθρο απαιτούνται αρκετά βήματα και συγκεκριμένα:

 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Επιλέξτε λέξεις-κλειδιά με αξιοπρεπή όγκο αναζήτησης και μέτριο ανταγωνισμό και εντάξτε τες ομοιόμορφα μέσα σε ένα σχετικό άρθρο.
 • Τίτλος και μετα-ετικέτες: Δημιουργήστε έναν κατατοπιστικό τίτλο ο οποίος θα περιλαμβάνει την βασική λέξη κλειδί που στοχεύετε. Δημιουργήστε μια συνοπτική περιγραφική που να προσελκύει τους αναγνώστες να κάνουν κλικ, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τις επιθυμητές λέξεις κλειδιά.
 • Ποιοτικό περιεχόμενο: Δημιουργήστε καλογραμμένο, ενημερωτικό και ελκυστικό περιεχόμενο που παρέχει αξία στο κοινό σας. Ενσωματώστε τη λέξη-κλειδί-στόχο με φυσικό τρόπο σε όλη τη δημοσίευση, συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλίδων, των υποκεφαλίδων και του βασικού κειμένου.
 • Σωστή δομή επικεφαλίδων: Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες ετικέτες επικεφαλίδων (H1, H2, H3 κ.λπ.) για να δομήσετε το περιεχόμενό σας. Συμπεριλάβετε τις λέξεις-κλειδιά σε μερικεές από τις επικεφαλίδες.
 • Εσωτερική και εξωτερική σύνδεση : Συμπεριλάβετε σχετικούς εσωτερικούς συνδέσμους (internal links) προς τις βασικές σελίδες της ιστοσελίδας σας προκειμένου να βελτιώσετε την πλοήγηση και την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, ενσωματώστε εξωτερικούς συνδέσμους (external links) προς έγκυρες πηγές που υποστηρίζουν το περιεχόμενό σας.
 • Βελτιστοποίηση εικόνων: Βελτιστοποιήστε τις εικόνες χρησιμοποιώντας περιγραφικούς τίτλους και εναλλακτικό κείμενο. Συμπιέστε τις εικόνες για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου και να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας.
 • Κουμπιά κοινοποίησης στα social media: Συμπεριλάβετε κουμπιά κοινοποίησης για να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες να κοινοποιήσουν την ανάρτηση του blof σας στα social media. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της προβολής και στην προσέλκυση περισσότερης επισκεψιμότητας.
 • Προώθηση και backlinking: Προωθήστε τα άρθρα του Blog σας μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των διαδικτυακών κοινοτήτων. Αναζητήστε ευκαιρίες για την απόκτηση backlinks από αξιόπιστες ιστοσελίδες για να ενισχύσετε το κύρος της ανάρτησής σας.

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει, ο υπολογισμός του κόστους για την συγγραφή άρθρων εξαρτάται από τον συνολικό αριθμό των άρθρων και το πόσες λέξεις θα συμπεριλαμβάνει το καθένα. Η εταιρεία μας παρέχει τις χαμηλότερες τιμές του διαδικτύου, χωρίς να στερείται σε ποιότητα του περιεχομένου της. Ένα ενδεικτικό κόστος για την συγγραφή άρθρων μπορείτε να βρείτε εδώ:

Συγγραφή Άρθρων SEO
Συγγραφή άρθρων blog για SEO

Συγγραφή άρθρων SEO με εγγυημένα αποτελέσματα

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για συγγραφή άρθρων για το blog σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή να ζητήσετε να σας καλέσουμε. Άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για