Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες affiliate copywriting. Στην εταιρεία Seo-Keimena κατανοούμε τη δύναμη του πειστικού και ποιοτικού περιεχομένου στον κόσμο του affiliate marketing. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες συγγραφής affiliate κειμένων. Είτε είστε affiliate που επιθυμεί να μεγιστοποιήσει το κέρδος του, είτε publisher που θέλει να παρέχει στους συνεργάτες του διαφημιστικό υλικό υψηλής ποιότητας, οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις αποκλειστικές σας ανάγκες. Οι εξειδικευμένοι content writers της εταιρείας μας θα φροντίσουν να δημιουργήσουν ποιοτικά κείμενα, κριτικές προϊόντων ή οποιαδήποτε άλλη μορφή affiliate copywriting, βοηθώντας σας να προσελκύσετε περισσότερους ενδιαφερόμενους και να αυξήσετε τις μετατροπές.

Τι είδους affiliate Copywriting προσφέρουμε;

  • Παρουσιάσεις προϊόντων
  • Συγκρίσεις προϊόντων
  • Αξιολογήσεις / κριτικές προϊόντων και υπηρεσιών
  • Οδηγούς αγοράς
  • Συμβουλευτικά κείμενα – άρθρα
SEO για eshop - Αναλυτικός οδηγός

Σε ποιους απευθύνονται οι υπηρεσίες affiliate copywriting;

Οι υπηρεσίες affiliate copywriting που παρέχει η εταιρεία μας σχεδιαστεί τόσο για affiliates που επιθυμούν να κερδίσουν ένα επιπλέον εισόδημα όσο και για επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν πολύτιμο διαφημιστικό υλικό στους συνεργάτες τους.

Για τους Affiliates

Τα affiliate κείμενα που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε παρέχουν την ευκαιρία στους affiliates να ενισχύσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ που καταβάλλουν, αξιοποιώντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που στοχεύει στις μετατροπές. Καταλαβαίνουμε ότι η δημιουργία ελκυστικών και πειστικών κειμένων για affiliate marketing μπορεί να καταστεί μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Οι κειμενογράφοι μας αναλαμβάνουν όλο το δύσκολο αυτό κομμάτι, ώστε να μπορέσετε εσείς να επικεντρωθείτε στην προώθηση και την αύξηση της επισκεψιμότητας στα διάφορα κανάλια σας.

Affiliate Marketing
Δημιουργία affiliate προγράμματος

Για τις επιχειρήσεις - Publishers

Εάν η επιχείρησή σας αξιοποιεί κάποιο affiliate πρόγραμμα, εμείς θα φροντίσουμε να παρέχετε στους συνεργάτες σας τα πιο αποδοτικά μέσα προώθησης. Παρέχοντας στους Affiliates σας υψηλής ποιότητας κείμενα, όπως παρουσιάσεις και αξιολογήσεις προϊόντων, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις μετατροπές σας. Εμείς θα φροντίσουμε να μελετήσουμε τις στρατηγικές που αξιοποιούν οι συνεργάτες σας, ώστε να τους παρέχουμε άριστης ποιότητας κείμενα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Γιατί να επιλέξετε τα Affiliate κείμενα μας;

  • Προσαρμοσμένο περιεχόμενο: Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε το κοινό σας, τη φιλοσοφία της εταιρείας σας και γενικά όλα τα επιμέρους στοιχεία του brand σας. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα affiliate κείμενα που βρίσκουν απήχηση στο κοινό σας και προβάλουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  • Παρότρυνση για δράση: Γνωρίζουμε ότι μια ισχυρή παρότρυνση για δράση (Click to action – CTA) μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να παρακινήσει τους αναγνώστες να προβούν σε μια ενέργεια. Οι εξειδικευμένοι κειμενογράφοι μας διακρίνονται για τη δημιουργία πειστικών CTA που δελεάζουν τους αναγνώστες να κάνουν κλικ στα affiliate links σας και να προβούν σε μια αγορά.
  • Βελτιστοποίηση SEO: Οι υπηρεσίες συγγραφής κειμένων που προσφέρουμε δεν περιορίζονται μόνο στην δημιουργία ελκυστικών κειμένων. Φροντίζουμε να προβούμε σε μια ολοκληρωμένη έρευνα και βελτιστοποίηση στοχευμένων λέξεων κλειδιών καθώς και όλες τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις SEO, ώστε τα κείμενά μας να ξεχωρίσουν στις μηχανές αναζήτησης, κερδίζοντας υψηλές κατατάξεις.
  • Έγκαιρη παράδοση: Η ομάδα μας δεσμεύεται να παραδώσει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο εντός του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος, διασφαλίζοντας ότι έχετε τα κείμενα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αποτελεσματικά τις εκστρατείες affiliate marketing σας.
Συγγραφή Άρθρων SEO
Συγγραφή κειμένων Affiliate

Συγγραφή Affiliate Κειμένων

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για συγγραφή κειμένων affiliate, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή να ζητήσετε να σας καλέσουμε. Άμεσα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.