Κόστος Συγγραφής κειμένων - Τιμές content writing

Παρακάτω θα βρείτε έναν ενδεικτικό τιμοκατάλογο με το κόστος συγγραφής κειμένων που σας προσφέρει η εταιρεία μας. 

* Στις τιμές κειμένων δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου Ενδοκοινοτικών συναλλαγών με 0% ΦΠΑ.

** Ειδικές τιμές (έως -50%) για μόνιμους συνεργάτες – εταιρείες παροχής διαδικτυκών υπηρεσιών 

*** Ο εμπλουτισμός περιεχομένου ιστοσελίδων έγκειται στον ανωτέρω τιμοκατάλογο.

Τιμές copywriting - content writing

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές συγγραφής περιεχομένου για ιστοσελίδες και blogs μπορεί να διαφέρουν. Προκειμένου να παρέχουμε τη βέλτιστη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας, στη Seo-Keimena εφαρμόζουμε το μοντέλο κοστολόγησης με τη λέξη. Αυτό σημαίνει ότι η τελική χρέωση υπολογίζεται βάση του συνολικού αριθμού των λέξεων που περιλαμβάνει ένα κείμενο.

Για παράδειγμα, ένα άρθρο κανονικού μεγέθους για το blog της ιστοσελίδας σας κοστολογείτε με 0.06€ / λέξη. Για ένα κείμενο κανονικού μεγέθους (περίπου 600 λέξεων), το τελικό κόστος ανέρχεται στα 36€. Φυσικά όπως θα δούμε και στη συνέχεια, το κόστος αυτό αφορά την συγγραφή ενός κειμένου. Σε περίπτωση που η εταιρεία σας ενδιαφέρεται για μεγαλύτερο αριθμό κειμένων, η τιμή ανά λέξη μπορεί να μειωθεί.

κόστος συγγραφής κειμένων - τιμές content writing

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος συγγραφής κειμένων

Όταν πρόκειται για τη συγγραφή κειμένων, ένα από τα συνήθη ερωτήματα που προκύπτουν είναι: “Πόσο κοστίζει;”. Η κατανόηση των τιμών συγγραφής περιεχομένου και του σχετικού κόστους είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις και τα άτομα που αναζητούν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Συνολικός αριθμός κειμένων – συνεργασίες

Στη μέχρι τώρα πορεία μας στον χώρο του content writing / copywriting, η εταιρεία Seo-Keimena έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών. Ένεκα του μεγάλου όγκου κειμένων, οι τιμές που παρέχουμε στους συνεργάτες μας μπορούν να φτάσουν και στο μισό της αρχικής τιμής. Έτσι, εάν διάθετε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την συγγραφή των κειμένων για τους πελάτες σας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τύπος περιεχομένου

Ο τύπος του περιεχομένου που απαιτείται επηρεάζει επίσης το κόστος. Οι διάφοροι τύποι περιεχομένου, όπως τα κείμενα ιστοσελίδας, η συγγραφή άρθρων για blog, περιγραφές για υπηρεσίες ή προϊόντα, διαφημιστικά κείμενα, απαιτούν διαφορετική προσέγγιση. Κάτι που όπως είναι λογικό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο κοστολόγησης.

Χρονοδιάγραμμα

Εάν τα κείμενα για τα οποία ενδιαφέρεστε επείγουν, ενδέχεται να υπάρξουν μεγαλύτερες χρεώσεις. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η εταιρεία μας ολοκλήρων την συγγραφή και παράδοση των κειμένων σας εντός 7 ημερών. Σε περίπτωση που θέλετε συντομότερη ή και αυθημερόν παράδοση, το τελικό κόστος συγγραφής κειμένων μπορεί να τροποποιηθεί.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

πρόσθετες υπηρεσίες, όπως η παροχή meta τίτλων και περιγραφών, η επιμέλεια και βελτιστοποίηση SEO, μπορεί επίσης να επηρεάσουν τις τιμές content writing. Η Seo-Keimena δεν χρεώνει πρόσθετα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Όλα μας τα κείμενα είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης, περιλαμβάνουμε meta τίτλο, περιγραφή, στοχευμένες λέξεις κλειδιά και εσωτερικούς συνδέσμους (internal links)