Υπηρεσίες SEO – βελτιστοποίηση για 1η σελίδα στην Google

Το 55% των επιχειρήσεων με διαδικτυακή παρουσία, αποφασίζουν να επενδύσουν στις επαγγελματικές υπηρεσίες SEO. Άλλωστε τα πλεονεκτήματα που επιφέρει η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι τεράστια για κάθε επιχείρηση που αναζητά να προσελκύσει νέους πελάτες. Ωστόσο πριν αποφασίσετε να επενδύσετε και εσείς στις υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO, καλό θα ήταν να μάθετε μερικές πληροφορίες.

Τι είναι οι υπηρεσίες SEO και ποια τα οφέλη τους;

Το SEO από την αγγλική ορολογία Search Engine Optimization, αναφέρεται στην βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με απλά λόγια, όσο καλύτερο είναι το SEO μιας ιστοσελίδας, τόσο υψηλότερα θα βγει στην Google. Άλλωστε τα πρώτα αποτελέσματα είναι και αυτά που δέχονται την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Μιλώντας με ποσοστά, το 70% των χρηστών του διαδικτύου επισκέπτονται τα αποτελέσματα στις 3 πρώτες θέσεις τις Google. Μόλις το 30% συνεχίζει και στα παρακάτω αποτελέσματα της πρώτης σελίδας στην Google. Να μην αναφέρουμε καν για το πόσοι αποφασίζουν να επισκεφτούν και την 2η σελίδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η φράση που κυκλοφορεί στο εξωτερικό η οποία λέει ότι αν θες να κρύψεις μια επιχείρηση, καταχώρησέ την στην δεύτερη σελίδα της Google.

Καταλαβαίνεται λοιπόν την σημασία του SEO για μία επιχείρηση που βασίζει την λειτουργία της στο διαδίκτυο. Αυτό λοιπόν που θα κερδίσετε επιλέγοντας να επενδύσετε στο SEO είναι η εξασφάλιση των  πρώτων θέσεων στην Google και κατά συνέπεια η αύξηση των οργανικών επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Υπηρεσίες seo - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας σε μια ιστοσελίδα

Οργανικός επισκέπτης, ονομάζεται ο χρήστης του διαδικτύου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από τις μηχανές αναζήτησης. Οι συγκεκριμένη κατηγορία επισκεψιμότητας αποτελεί την καλύτερη, αφού οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας αναζητούν αυτό που τους παρέχετε. Έτσι είναι πολύ πιθανότερο να μετατραπούν σε πελάτες σας και να προμηθευτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε. Άλλωστε οι υπηρεσίες SEO έχουν ως βασικό στόχο όχι μόνο την αύξηση της επισκεψιμότητας, κάτι που μπορεί να έρθει και με άλλες μεθόδους, αλλά η αύξηση του ποσοστού μετατροπών των επισκεπτών σας.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το SEO μιας ιστοσελίδας

Το SEO αποτελεί μια συνάρτηση από περίπου 200 διαφορετικούς παράγοντες που λαμβάνουν υπ’ όψιν οι μηχανές αναζήτησης. Χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, το On-Page SEO και το Off-Page SEO. Η πρώτη κατηγορία αφορά τις βελτιστοποιήσεις που γίνονται πάνω στην ιστοσελίδα σας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα κάτωθι:

  • Βελτιστοποίηση Meta τίτλων και περιγραφών
  • Χρήση πιστοποιητικού SSL
  • Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης τις ιστοσελίδας σας
  • Βελτιστοποίηση των φωτογραφιών και των εναλλακτικών τους κειμένων
  • Εσωτερική διασύνδεση (internal linking) μεταξύ των δυνατών σελίδων του ιστοτόπου σας
  • Χρήση βελτιστοποιημένων κειμένων (με σωστή χρήση λέξεων κλειδιών, κεφαλίδων κλπ.)
  • Επιδιόρθωση σφαλμάτων στον κώδικα της σελίδας σας

Η δεύτερη κατηγορία είναι το Off-Page SEO και περιλαμβάνει τις ενέργειες που γίνονται εκτός της ιστοσελίδας σας. Τέτοιες ενέργειες είναι η δημιουργία backlinks σε ιστοσελίδες τρίτων, social media marketing κλπ.

Αν και αρκετός κόσμος προσπαθεί να επενδύσει στην αγορά backlinks από ιστοσελίδες τρίτων, πιστεύοντας ότι το Link building είναι και ο βασικότερος παράγοντας του SEO, εμείς προτρέπουμε τους πελάτες μας να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο onpage seo της ιστοσελίδας τους.

Άλλωστε, οι υπηρεσίες SEO που παρέχουμε στους πελάτες μας επικεντρώνονται στην βελτιστοποίηση των on page παραγόντων του SEO και τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα αποδεικνύουν ότι πολύ καλώς πράττουμε. Το «ποιοτικό περιεχόμενο» μιας ιστοσελίδας ήταν, είναι και θα είναι ο βασικότερος παράγοντας του SEO. Άλλωστε οι μεγάλοι seo experts τονίζουν ότι «το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς».

seo ranking factors βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Πόσο καιρό θέλει το SEO για να επιφέρει αποτελέσματα

Οι υπηρεσίες SEO απαιτούν κάποιο χρονικό αποτέλεσμα μέχρι να επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας δείξει αξιόλογα αποτελέσματα και ραγδαία άνοδο στις κατατάξεις της Google από τον πρώτο κιόλας μήνα. Ωστόσο όπως τονίζουν και οι ειδικοί, το seo αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση που θα χρειαστεί τουλάχιστον κάποιους μήνες για να σας εδραιώσει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Το πόσο γρήγορα θα «βγει» μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μεταξύ αυτών είναι ο ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξετε, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συνολικό SEO της ιστοσελίδας σας και το πόσες εργασίες θα χρειαστούν καθώς και μια πληθώρα ακόμη παραγόντων. Εμείς αυτό που συμβουλεύουμε τους πελάτες μας είναι να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα από τους δύο πρώτους μήνες, αφού τα σημαντικά αποτελέσματα χρειάζονται τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να έρθουν.

Είναι πολύ λογικό ακούγοντας ότι θα πρέπει να πληρώσετε ένα αρκετά υψηλό ποσό για 3 μήνες να μην ακούγεται τόσο δελεαστικό. Φυσικά η μέχρι τώρα εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι μπορούμε να επιφέρουμε σημαντικά αποτελέσματα και κατάκτηση της πρώτης σελίδας από τον πρώτο κιόλας μήνα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εγγυηθεί πάντοτε αφού όπως είπαμε εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες και όχι μόνο από τις υπηρεσίες SEO που προσφέρουμε εμείς.

Πως θα βγω στην πρώτη θέση της Google με υπηρεσίες SEO

Ο καθένας θα ήθελε να βγει στην πρώτη θέση της Google για ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι πάντοτε εφικτό, αφού στην πρώτη θέση συνήθως θα βρείτε εταιρείες που επενδύουν αρκετές χιλιάδες ευρώ τόσο στο on-page όσο και το off-page seo. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να στοχεύσετε σε πρώτο στάδιο είναι οι 3 πρώτες θέσεις στην Google, κάτι που φυσικά είναι αρκετά εφικτό. Επιπρόσθετα, μια από τις καλύτερες στρατηγικές SEO είναι η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην Google για μεγαλύτερες και λιγότερο ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.

Οι έμπειροι κειμενογράφοι της εταιρείας μας είναι σε θέση να ανεβάσουν την ιστοσελίδας σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης μόνο με την ποιοτική συγγραφή κειμένων (κείμενα για ιστοσελίδες και συγγραφή άρθρων για blog). Φανταστείτε αν τα συγκεκριμένα κείμενα συνδυαστούν και με την βελτιστοποίηση των υπολοίπων παραγόντων του SEO, κάτι που οι SEO experts της εταιρείας μας μπορούν να κάνουν με τον βέλτιστο τρόπο.

Άλλωστε οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας απολαμβάνουν την κορυφή των αποτελεσμάτων της Google σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπηρεσίες Seo
πρώτη σελίδα στην google

Υπηρεσίες SEO τιμές – κόστος

 Το κόστος για τις υπηρεσίες SEO δεν είναι μικρό. Δεν είναι όμως μικρά και τα αποτελέσματα που επιφέρει για μια επιχείρηση. Όλες οι εταιρείες βασίζονται στο SEO, αφού η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί την μόνο εγγυημένη στην αύξηση των πελατών και των πωλήσεων μιας επιχείρησης. Αν και σε γενικές γραμμές οι τιμές για SEO είναι υψηλές, εμείς σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τα οικονομικότερα πακέτα υπηρεσιών SEO στην αγορά με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. Αυτό που δεν μπορούμε όμως να σας δώσουμε είναι μια σταθερή τιμή για τις υπηρεσίες μας αφού αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των λέξεων κλειδιών που επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε, των αριθμό των σελίδων που περιέχει η ιστοσελίδα σας και πολλούς άλλους παράγοντες.

Έτσι, αντί να αναζητάτε για τιμές σε πακέτα υπηρεσιών SEO, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε μια αναλυτική προσφορά.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας;

Χωρίς να θέλουμε να μακρηγορήσουμε, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε ένα προσιτό κόστος. Η άνοδος στα αποτελέσματα αναζήτησης και η αύξηση της οργανικής σας επισκεψιμότητας θα έρθει από τον πρώτο κιόλας μήνα. Οι στρατηγική SEO Που εφαρμόζουμε βασίζεται στον νούμερο ένα παράγοντα κατάταξης των ιστοσελίδων που είναι το περιεχόμενο. Ωστόσο δεν περιοριζόμαστε μόνο εκεί, αφού με White Hat τεχνικές SEO θα δημιουργήσουμε και ποιοτικά backlinks προς την ιστοσελίδα σας που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την κατάταξη στην κορυφή της Google.

Εάν λοιπόν και εσείς ενδιαφέρεστε για αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Άλλωστε πως βρήκατε την ιστοσελίδα μας; Κατά πάσα πιθανότητα από τα οργανικά αποτελέσματα της Google, αφού δεν προωθούμε τις υπηρεσίες μας με online διαφημίσεις.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υπηρεσίες SEO