Το 55% των επιχειρήσεων με διαδικτυακή παρουσία, αποφασίζουν να επενδύσουν στις επαγγελματικές υπηρεσίες SEO και όχι άδικα θα λέγαμε. Άλλωστε τα πλεονεκτήματα που επιφέρει η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης είναι τεράστια για κάθε επιχείρηση που αναζητά να προσελκύσει νέους πελάτες. Ωστόσο πριν αποφασίσετε να επενδύσετε και εσείς στις υπηρεσίες βελτιστοποίησης SEO, καλό θα ήταν να γνωρίζετε μερικές βασικές πληροφορίες.

Τι είναι οι υπηρεσίες SEO και ποια τα οφέλη τους;

Το SEO, από την αγγλική ορολογία Search Engine Optimization, αναφέρεται στην βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Με απλά λόγια, όσο καλύτερο είναι το SEO μιας ιστοσελίδας, τόσο υψηλότερα θα βγει στα αποτελέσματα της Google. Άλλωστε τα πρώτα αποτελέσματα είναι και αυτά που δέχονται την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Μιλώντας με ποσοστά, το 70% περίπου των χρηστών του διαδικτύου επισκέπτονται τα αποτελέσματα που βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις τις Google. Μόλις το 30% συνεχίζει και στα παρακάτω αποτελέσματα της πρώτης σελίδας στην Google. Να μην αναφέρουμε καν για το πόσοι αποφασίζουν να επισκεφτούν και την 2η σελίδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η φράση που κυκλοφορεί στο εξωτερικό η οποία λέει ότι αν θες να κρύψεις μια επιχείρηση, καταχώρησέ την στην δεύτερη σελίδα της Google.

seo ranking factors βελτιστοποίηση ιστοσελίδας
Υπηρεσίες SEO Βελτιστοποίησης

Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας με Search Engine Optimization

Οργανικός επισκέπτης, ονομάζεται ο χρήστης του διαδικτύου που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας από τις μηχανές αναζήτησης. Η συγκεκριμένη κατηγορία επισκεψιμότητας αποτελεί την καλύτερη, αφού οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας αναζητούν αυτό που τους παρέχετε.

Έτσι, είναι πολύ πιθανότερο να μετατραπούν σε πελάτες σας και να προμηθευτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε. Άλλωστε οι υπηρεσίες SEO έχουν ως βασικό στόχο όχι μόνο την αύξηση της επισκεψιμότητας, κάτι που μπορεί να έρθει και με άλλες μεθόδους, αλλά η αύξηση του ποσοστού μετατροπών των επισκεπτών σας.

Αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας ιστοσελίδων

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το SEO μιας ιστοσελίδας

Το SEO αποτελεί μια συνάρτηση από περίπου 200 διαφορετικούς παράγοντες που λαμβάνουν υπ’ όψιν οι μηχανές αναζήτησης. Χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, το On-Page SEO και το Off-Page SEO.

On-Page SEO

Το On-Page SEO αφορά τις βελτιστοποιήσεις που γίνονται πάνω στην ιστοσελίδα σας και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις παρακάτω ενέργειες:

 • Βελτιστοποίηση Meta τίτλων και περιγραφών
 • Χρήση πιστοποιητικού SSL
 • Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης τις ιστοσελίδας σας
 • Βελτιστοποίηση των φωτογραφιών και των εναλλακτικών τους κειμένων
 • Εσωτερική διασύνδεση (internal linking) μεταξύ των δυνατών σελίδων του ιστοτόπου σας
 • Χρήση βελτιστοποιημένων κειμένων (με σωστή χρήση λέξεων κλειδιών, κεφαλίδων κλπ.)
 • Επιδιόρθωση σφαλμάτων στον κώδικα της σελίδας σας

Off-Page SEO

Tο Off-Page SEO περιλαμβάνει τις ενέργειες που γίνονται εκτός της ιστοσελίδας σας. Τέτοιες ενέργειες είναι η δημιουργία backlinks σε ιστοσελίδες τρίτων, το social media marketing κλπ.

Αν και αρκετός κόσμος προσπαθεί να επενδύσει στην αγορά backlinks από ιστοσελίδες τρίτων, πιστεύοντας ότι το Link building είναι και ο βασικότερος παράγοντας του SEO, εμείς προτρέπουμε τους πελάτες μας να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο onpage seo της ιστοσελίδας τους και την παροχή ποιοτικού περιεχομένου, το οποίο θα εξασφαλίσει και backlinks προς την ιστοσελίδα σας.

Πόσο καιρό χρειάζονται οι υπηρεσίες SEO για να δω αποτελέσματα;

Οι υπηρεσίες SEO απαιτούν κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επιφέρουν αξιόλογα αποτελέσματα. Ωστόσο η εταιρεία μας είναι σε θέση να εξασφαλίσει αισθητή άνοδο στις κατατάξεις της Google από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Όπως όμως τονίζουν και οι ειδικοί, το seo αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση που θα χρειαστεί τουλάχιστον κάποιους μήνες για να σας εδραιώσει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERPs).

Το πόσο γρήγορα θα βγει μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μεταξύ αυτών είναι ο ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά που θα επιλέξετε, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συνολικό SEO της ιστοσελίδας σας και το πόσες εργασίες θα χρειαστούν καθώς και μια πληθώρα ακόμη παραγόντων. 

πρώτη σελίδα στην google

Πως θα βγω στην πρώτη θέση της Google με υπηρεσίες SEO

Ο καθένας θα ήθελε να βγει στην πρώτη θέση της Google για ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι πάντοτε εφικτό, αφού στην πρώτη θέση συνήθως θα βρείτε εταιρείες που επενδύουν αρκετές χιλιάδες ευρώ τόσο στο on-page όσο και το off-page seo.

Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να στοχεύσετε σε πρώτο στάδιο είναι οι 3 πρώτες θέσεις στην Google, κάτι που είναι πολύ πιο εφικτό. Επιπρόσθετα, μια από τις καλύτερες στρατηγικές SEO είναι η εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην Google για μεγαλύτερες και λιγότερο ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.

Οι έμπειροι κειμενογράφοι της εταιρείας μας είναι σε θέση να ανεβάσουν την ιστοσελίδας σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες content marketing συνδυαστικά με την βελτιστοποίηση ολων των On-page SEO παραγόντων. 

Υπηρεσίες seo - βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

Κόστος Υπηρεσιών SEO

Πρώτες θέσεις στη Google

Το κόστος για τις υπηρεσίες SEO δεν είναι μικρό. Δεν είναι όμως μικρά και τα αποτελέσματα που επιφέρει για μια επιχείρηση. Όλες οι εταιρείες βασίζονται στο SEO, αφού η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες στρατηγικές για αύξηση των πελατών και των πωλήσεων μιας επιχείρησης.

Αν και σε γενικές γραμμές οι τιμές για SEO είναι υψηλές, εμείς σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε τα οικονομικότερα πακέτα υπηρεσιών SEO στην αγορά με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. 

Αυτό που δεν μπορούμε όμως να σας δώσουμε είναι μια σταθερή τιμή για τις υπηρεσίες μας αφού αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των λέξεων κλειδιών που επιθυμείτε να βελτιστοποιήσετε, των αριθμό των σελίδων που περιέχει η ιστοσελίδα σας και πολλούς άλλους παράγοντες.

Έτσι, αντί να αναζητάτε για τιμές σε πακέτα SEO, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μέσα σε 24 ώρες θα λάβετε μια αναλυτική προσφορά.

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων που παρέχουμε;

Χωρίς να θέλουμε να μακρηγορήσουμε, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε ένα προσιτό κόστος. Η άνοδος στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και η αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας θα έρθει από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Οι στρατηγική SEO που εφαρμόζουμε βασίζεται στον νούμερο ένα παράγοντα κατάταξης των ιστοσελίδων που είναι το περιεχόμενο. Ωστόσο δεν περιοριζόμαστε μόνο εκεί, αφού με White Hat τεχνικές SEO θα δημιουργήσουμε και ποιοτικά backlinks προς την ιστοσελίδα σας, βοηθώντας ακόμη περισσότερο τις κατατάξεις σας στην Google.

Εάν λοιπόν και εσείς ενδιαφέρεστε για αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Άλλωστε πως βρήκατε την ιστοσελίδα μας; Κατά πάσα πιθανότητα από τα οργανικά αποτελέσματα της Google, αφού δεν προωθούμε τις υπηρεσίες μας με online διαφημίσεις.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υπηρεσίες SEO

 

  Συχνές Ερωτήσεις SEO

  Ως SEO ορίζεται η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης. Πρόκειται για ένα σύνολο πρακτικών που αποσκοπούν στη βελτίωση της ορατότητας και της κατάταξης μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERPs). Ο στόχος του SEO είναι η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας σε  μέσω της βελτιστοποίησης του περιεχομένου, της δομής και άλλων στοιχείων του, ώστε να ευθυγραμμίζονται με τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

  Οι υπηρεσίες SEO είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, όταν αναζητούν προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες, χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης και κυρίως την Google. Μια κατάταξη στην κορυφή των SERPs μπορεί να αυξήσει σημαντικά την οργανική επισκεψιμότητα σε μια ιστοσελίδα, οδηγώντας σε μεγαλύτερη προβολή, αναγνωρισιμότητα της μάρκας και μετατροπές. Το SEO συμβάλλει στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας του χρήστη και διασφαλίζει ότι οι μηχανές αναζήτησης μπορούν εύκολα να ανιχνεύσουν και να ευρετηριάσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.

  Οι βασικοί τύποι SEO είναι το On-page SEO και το Off-Page SEO. Ωστόσο η ταξινόμηση μπορεί να περιλαμβάνει και επιπρόσθετες κατηγορίες όπως:

  • Τεχνικό SEO (Technical SEO): Βελτιστοποίηση των τεχνικών στοιχείων σε μια ιστοσελίδα, όπως η ταχύτητα του ιστότοπου, η φιλικότητα προς τα κινητά τηλέφωνα, η ανιχνευσιμότητα και η σήμανση δομημένων δεδομένων. Το τεχνικό SEO συνήθως εντάσσεται στο on-page SEO μιας ιστοσελίδας.
  • Τοπικό SEO (Local SEO): Ειστιάζει στη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, συνήθως για επιχειρήσεις που απευθύνονται σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.
  • SEO ηλεκτρονικού εμπορίου: Το SEO για eshop περιλαμβάνει τη βελτίωση της ορατότητας και της κατάταξής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στις μηχανές αναζήτησης για ερωτήματα που σχετίζονται με τα προϊόντα μιας εταιρείας.

  Ο χρόνος που απαιτείται για να δείτε αποτελέσματα από τις υπηρεσίες SEO μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιών, η ποιότητα της βελτιστοποίησης και η αυθεντία της ιστοελίδας.

  Σε γενικές γραμμές, μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να δείτε αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην κατάταξη και την οργανική επισκεψιμότητα. Το SEO είναι μια συνεχής διαδικασία και η διαρκής βελτιστοποίηση είναι απαραίτητη τόσο για την εξασφάλιση υψηλών κατατάξεων, όσο και για τη διατήρησή τους.

  Οι λέξεις-κλειδιά είναι λέξεις ή φράσεις που αναζητούν οι χρήστες στις μηχανές αναζήτησης όταν ψάχνουν για πληροφορίες, προϊόντα, υπηρεσίες ή λύσεις στα προβλήματά τους. Παίζουν καθοριστικό ρόλο στο SEO, καθώς βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενο και τον σκοπό μιας ιστοσελίδας.

  Η έρευνα λέξεων-κλειδιών είναι σημαντική για τον εντοπισμό σχετικών και υψηλής επισκεψιμότητας λέξεων-κλειδιών που μπορούν να αποτελέσουν στόχο για τη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας. Η στρατηγική χρήση λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο, τις επικεφαλίδες, τις μετα-ετικέτες και τις διευθύνσεις URL μπορεί να βελτιώσει την ορατότητα ενός ιστότοπου για τους συγκεκριμένους όρους.

  Ναι, τα backlinks (σύνδεσμοι από ιστοσελίδες τρίτων που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα σας) εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό παράγοντα κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης. Υποδηλώνουν άλλωστε το κύρος και την αξιοπιστία της ιστοσελίδας αυτής.

  Ωστόσο, η ποιότητα των backlinks έχει μεγαλύτερη σημασία από την ποσότητα. Τα υψηλής ποιότητας backlinks από αξιόπιστες και σχετικές πηγές μπορούν να επηρεάσουν θετικά τις κατατάξεις αναζήτησης. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στην απόκτηση φυσικών και οργανικών backlinks μέσω της ποιότητας του περιεχομένου και όχι να στραφείτε σε αθέμιτες πρακτικές όπως η αγορά τους..

  Η απόφαση να προσλάβετε μαι εταιρεία SEO ή να το χειριστείτε μόνοι σας, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο προϋπολογισμός σας, η τεχνογνωσία, οι πόροι και ο διαθέσιμος χρόνος. Η πρόσληψη ενός έμπειρου επαγγελματία στο SEO μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, τεχνογνωσία και πόρους για την εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών. 

  seo services
  Υπηρεσίες SEO για πρώτη σελίδα στην Google