Συχνές Ερωτήσεις για τη συγγραφή κειμένων

Ανάλογα με το είδος της ιστοσελίδας σας θα εξαρτηθεί και η αντίστοιχη συγγραφή κειμένων και συγγραφή άρθρων. Τα βασικότερα κείμενα που επιλέγουν οι πελάτες μας είναι τα βασικά κείμενα ιστοσελίδων, όπως για παράδειγμα κείμενο αρχικής σελίδας, υπηρεσίες, εταιρικό προφίλ κλπ. καθώς και συχνή ανανέωση των άρθρων του ιστολογίου τους.

Ο αριθμός των λέξεων που θα πρέπει να περιέχει μια σελίδα ή ένα άρθρο δεν είναι συγκεκριμένος. Εξαρτάται πάντοτε από την λέξη κλειδί που στοχεύετε στο συγκεκριμένο κείμενο και φυσικά τον ανταγωνισμό στην συγκεκριμένη λέξη κλειδί. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι κάθε κείμενο που στοχεύσει την βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 500 λέξεις. Εξαίρεση αποτελούν τα κείμενα για προϊόντα, τα οποία ανάλογα τον ανταγωνισμό μπορεί να είναι και λιγότερες λέξεις, αλλά όχι κάτω από 300.

Το κόστος για την συγγραφή, όπως είναι λογικό και επόμενο, εξαρτάται από τον αριθμό των λέξεων και το είδος του κειμένου. Διαφορετικός είναι ο τρόπος τιμολόγησης για τα κείμενα ιστοσελίδων και διαφορετικός για τα άρθρα ενός blog. Οι τιμές που σας προσφέρει η εταιρεία μας είναι οι χαμηλότερες του διαδικτύου, για την ποιότητα φυσικά των αποτελεσμάτων που προσφέρουμε. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος των κειμένων μας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Το SEO content writing περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας. Ο όρος αναφέρεται κυρίως στην συγγραφή περιεχομένου SEO, κάτι που περιλαμβάνει ένα σύνολο κειμένων, τίτλων και περιγραφών.

Ο όρος seo copywriting αποτελεί έναν παραπλήσιο ορισμό με αυτόν του content writing και περιλαμβάνει την συγγραφή ποιοτικών και μοναδικών κειμένων τα οποία ενισχύουν το SEO και κατά συνέπεια την κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Περισσότερς πληροφορίες στο άρθρο: Τι είναι content writing, τι copywriting και γιατί χρειάζονται

Το «ποιοτικό περιεχόμενο» αποτελούσε ανέκαθεν έναν σημαντικό παράγοντα για την κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Μάλιστα με τις τελευταίες ενημερώσεις του αλγορίθμου της Google, τα κείμενα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο seo, αφού μαζί με τα backlinks αποτελούν τους δύο βασικότερους παράγοντες SEO.

Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο: Η σημασία του περιεχομένου στο SEO

Οι έμπειροι copywriters και content writers της εταιρείας μας δεν περιορίζονται στην θεματολογία τους. Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση και η όρεξη γι’ αυτό που κάνουν, τους επιτρέπει να αναλάβουν την συγγραφή βελτιστοποιημένων κειμένων για κάθε θεματολογία.

Κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι ξεχωριστό και έτσι φυσικά αντιμετωπίζεται. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο κάθε κείμενο που θα γράψουμε, ώστε να παρέχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα σας. Κατά συνέπεια ο χρόνος δεν μπορεί να προσδιοριστεί σε προγενέστερο χρόνο. Επιπροσθέτως, ο χρόνος παράδοσης των κειμένων σας εξαρτάται από τον αριθμό των κειμένων που επιθυμείτε και φυσικά από το μέγεθος του κάθε κειμένου. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε με σιγουριά είναι ότι από την στιγμή που θα προβούμε σε μια συμφωνία μαζί σας, οι αρθρογράφοι μας θα προβούν στην άμεση συγγραφή των κειμένων σας.

Η διαδικασία για να παραγγείλετε συγγραφή άρθρων και κειμένων για την ιστοσελίδα σας είναι πολύ απλή. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα «Επικοινωνία» και να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Εάν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζεστε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείτε να καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό του τηλεφώνου σας στην ενότητα «Ζητήστε να σας καλέσουμε» και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

το content writing αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση που απαιτεί αφοσίωση, συνεχή βελτίωση και κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν τον αντίκτυπό της. Ενώ ορισμένα κείμενα μπορεί να αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, τα συνολικά αποτελέσματα μιας στρατηγικής περιεχομένου χρειάζεται χρόνο για να υλοποιηθεί. 

Δείτε αναλυτικότερες πληροφορίες στο άρθρο: Πόσο χρόνο χρειάζεται μια στρατηγική content writing;

Συχνές Ερωτήσεις SEO

Ο ορισμός SEO προέρχεται από την φράση search engine optimization και ερμηνεύεται ως βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης. Με απλά λόγια, το SEO είναι ένα σύνολο ενεργειών και εργασιών πάνω σε μια ιστοσελίδα, με σκοπό την καλύτερη κατάταξή της στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μια τέτοια εργασία είναι και η συγγραφή κειμένων SEO.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες SEO και συγκεκριμένα τον σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής, θα εξασφαλίσετε καλύτερες κατατάξεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Αυτό φυσικά θα επιφέρει αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας και κατά συνέπεια αύξηση του πελατολογίου σας.

Το κόστος για υπηρεσίες SEO στην Ελλάδα μπορεί να ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Κατά μέσο όρο, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πρέπει να αναμένουν τιμές μεταξύ των 500€ και 1.000€ ευρώ τον μήνα, προκειμένου να επωφεληθούν από επαγγελματικές υπηρεσίες Search Engine Optimization. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις μεγάλου μεγέθους με πιο σύνθετες ιστοσελίδες και μεγαλύτερο ανταγωνισμό, μπορεί να χρειαστεί να διαθέσουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό, αφού το κόστος SEO μπορεί να ξεπεράσει τα 3.000 μηνιαίως. Φυσικά, τα συγκεκριμένα ποσά είναι απλές εκτιμήσεις και οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ: Κόστος SEO στην Ελλάδα

Σε γενικές γραμμές, οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το γιατί μια ιστοσελίδα δεν εμφανίζεται στη Google, είναι αρκετοί. Οι βασικότεροι από αυτούς είναι:

  1. Η ιστοσελίδα σας είναι καινούρια
  2. Έχετε εμποδίσει την ευρετηρίαση της ιστοσελίδα σας (no index)
  3. Δεν έχετε βελτιστοποιήσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας
  4. Η Google σας έχει τιμωρήσει με κάποιο penalty
  5. Το περιεχόμενό της ιστοσελίδας σας δεν προσφέρει κάποια αξία

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: Γιατί δεν εμφανίζεται η ιστοσελίδα μου στη Google;

Εάν θέλετε η ιστοσελίδα σας να κερδίσει υψηλές κατατάξεις στις πρώτες θέσεις τις Google, θα πρέπει ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική βελτιστοποίησης η οποία θα επικεντρώνεται στα κάτωθι στοιχεία:

  • Δημιουργία υψηλής ποιότητας και βελτιστοποιημένου περιεχομένου
  • Τακτική ανανέωση περιεχομένου και καταχώρηση άρθρων
  • Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών
  • Σχεδιασμός φιλικός προς τα κινητά
  • Ταχύτητα σελίδας:
  • Δημιουργία Backlinks
  • Τεχνικό και Τοπικό SEO
  • Βελτιστοποίηση εικόνων και μέσων

Διαβάστε επίσης: Πώς να βγω στην πρώτη σελίδα της Google

Μι εταιρεία SEO θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας ώστε να κερδίσει υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το τι κάνει μια εταιρεία SEO μπορείτε να βρείτε στο άρθρο “Εταιρεία SEO – όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το SEO για eshop απαιτεί μια εξειδικευμένη προσέγγιση η οποία θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη έρευνα λέξεων κλειδιών για τα προϊόντα σας, βελτιστοποίηση του On-page και off-page SEO καθώς και πολλές ακόμη επιμέρους βελτλιστοποιήσεις. Διαβάστε τον αναλυτικό μας οδηγό εδώ: SEO για eshop

Συχνές Ερωτήσεις για τις ιστοσελίδες

Η δημιουργία eshop περιλαμβάνει ένα σύνολο επιμέρους ενεργειών και λειτουργιών ώστε να εξασφαλίσει μια άριστη εμπειρία ηλεκτρονικών συναλλαγών στους πελάτες μιας επιχείρησης. Τα βήματα για την δημιουργία ενός επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος είναι:

  • Βήμα 1ο: Δημιουργία eshop – Κατανόηση των βασικών όρων
  • Βήμα 2ο: Προεργασία για τη δημιουργία eshop
  • Βήμα 3ο: Σχεδιασμός eshop
  • Βήμα 4ο: Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Βήμα 5ο: Βελτιστοποίηση seo για eshop
  • Βήμα 6ο: Προώθηση Eshop – Digital Marketing
  • Βήμα 7ο: Συντήρηση – υποστήριξη Eshop

Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε βήμα θα βρείτε εδώ: Δημιουργία Eshop

Τα πλεοενκτήματα που προσφέρει η δημιουργία ενός blog στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι τεράστια. Τα βασικότερα από αυτά είναι:

  1. Βελτίωση της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO)
  2. Αύξηση πωλήσεων
  3. Παροχή αξίας στους πελάτες
  4. Δέσμευση πελατών
  5. Διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ: Πλεονεκτήματα του blog σε μια επαγγελματική ιστοσελίδα

Η δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας είναι εφικτή, με την επιλογή κάποιου online προγράμματος δημιουργίας ιστοσελίδων. Αν και μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποιο χρηματικό ποσό, η δωρεάν δημιουργία site ενδείκνυται για την κατασεκυή επαγγελλματικών ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων, διότι δεν θα επιφέρουν σημαντικά αποτελέσματα. Εάν παρόλα αυτά θέλετε να εξετάσετε τις διαθέσιμες επιλογές, ρίξτε μια ματιά εδώ: Φτιάξε το δικό σου site δωρεάν

Οι καλύτεροι τρόποι για αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδας είναι:

  1. Search Engine Optimization
  2. Content Marketing
  3. Social Media Marketing
  4. Πληρωμένες διαφημίσεις PPC
  5. Email Marketing
  6. Influencer Marketing
  7. Guest Blogging
  8. Βελτιστοποίηση απόδοσης της ιστοσελίδας σας
  9. Καταχώρηση σε online καταλόγους
  10. Video Marketing
Συχνές Ερωτήσεις για SEO
Συχνές Ερωτήσεις SEO Κειμένων