Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας για δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Web Design με παράδοση σε λίγες μόλις ημέρες.

κατασκευή ιστοσελίδας για δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία

Είστε δικηγορικό γραφείο που επιθυμεί να εδραιώσει μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία και να προσελκύσει νέους πελάτες; 

Η Seo-Keimena αποτελεί παρέχει εξειδικευμένες διαδικτυακές υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδας για δικηγορικά γραφεία και δικηγόρους, δίνοντας έμφαση τόσο στην αισθητική όσο και τη λειτουργικότητα. 

Με την τεχνογνωσία μας και την πολυετή εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε μία οπτικά εντυπωσιακή και εξαιρετικά λειτουργική ιστοσελίδα, που θα αναβαθμίσει τη διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας σας και θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδας δικηγορικού γραφείου – δικηγόρου;

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε δικηγόρο ή δικηγορικό γραφείο. Άλλωστε, ο αριθμός εκείνων που αναζητούν νομικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο ολοένα και αυξάνεται. Μερικοί από τους λόγους για να μας επιλέξετε στην κατασκευή ιστοσελίδας για το δικηγορικό σας γραφείο είναι:

Προσαρμοσμένος σχεδιασμός (Custom Design)

Καταλαβαίνουμε ότι κάθε δικηγορικό γραφείο είναι μοναδικό και η ιστοσελίδα του θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τις αξίες του. Οι έμπειροι web designers της εταιρείας μας είναι σε θέση να αναπτύξουν σύγχρονους και πλήρως λειτουργικούς ιστότοπους, οι οποίοι ευθυγραμμίζονται με τις αρχές και τη φιλοσοφία του γραφείου σας. Κάθε κατασκευή ιστοσελίδας για δικηγόρο που αναλαμβάνουμε γίνεται από την αρχή, χωρίς έτοιμα templates. Έτσι, καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Mobile Friendly ιστοσελίδες

Στην εποχή που κυριαρχούν τα κινητά τηλέφωνα, η δημιουργία mobile friendly ιστοσελίδας που προσαρμόζεται απρόσκοπτα σε διάφορα μεγέθη οθόνης είναι απαραίτητη. Οι ιστοσελίδας μας κατασκευάζονται με τεχνικές responsive design, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται και λειτουργεί άψογα σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphones. Αυτή η προσβασιμότητα όχι μόνο θα βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, αλλά θα αυξήσει και τις πιθανότητές σας να τους μετατρέψετε σε πελάτες του γραφείου σας.

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης – Seo friendly ιστοσελίδες

Η κατασκευή ιστοσελίδων απαιτεί πολύ περισσότερα από την απλή τοποθέτηση μερικών κειμένων και φωτογραφιών σε μια πλατφόρμα. Μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να είναι όμορφη, αλλά να είναι εύκολο να εντοπιστεί από τους ενδιαφερόμενους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που όλες μας οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του SEO, ώστε σε σύντομο κιόλας χρόνο να εξασφαλίσουν υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Δίνουμε προτεραιότητα στην εμπειρία χρήστη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα έχουν μια θετική και ελκυστική αλληλεπίδραση. Θα φροντίσουμε να επιμεληθούμε με ιδιαίτερη προσοχή όλη τη διάταξη της ιστοσελίδας σας, την πλοήγηση και το περιεχόμενο που θα τοποθετηθεί σε αυτή, ώστε να παρέχει μια ομαλή και διαισθητική εμπειρία περιήγησης. Διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται και να αναλάβουν δράση, αυξάνουμε την πιθανότητα δημιουργίας leads και μετατροπής τους σε πολύτιμους πελάτες.

Κατασκευή ιστοσελίδας δικηγορικού γραφείου - Συχνές ερωτήσεις

Το χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού, ο αριθμός των σελίδων και η διαθεσιμότητα του περιεχομένου. Συνήθως, στοχεύουμε να παραδώσουμε μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα 5-7 ημερών.

Φυσικά! Χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που σας επιτρέπει να ενημερώνετε και να διαχειρίζεστε εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδα σας χωρίς καμία τεχνική εμπειρία. Θα σας παρέχουμε μια σύντομη εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να προσθέτετε περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες.

Για ην πλειοψηφία των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε χρησιμοποιούμε το CMS της WordPress, το οποίο εξασφαλίζει τεράστια οφέλη και μια ιδιαίτερα εύκολη διαχείριση από μέρους σας.

Ναι, μπορούμε να ενσωματώσουμε διάφορα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στον ιστότοπό σας, όπως ηλεκτρονικό προγραμματισμό ραντεβού, ασφαλή κοινή χρήση εγγράφων και πολλά άλλα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ιστοσελίδες που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα του δικηγορικού γραφείου σας.

Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας δικηγόρου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, μερικοί εκ των οποίων είναι ο συνολικός αριθμός σελίδων, οι πρόσθετες λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνει κλπ. Ωστόσο στη Seo-Keimena προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην κατασκευή ιστοσελίδων με το κόστος να ξεκινάει από μόλις 250€.

Για κατασκευή ιστοσελίδας δικηγορικού γραφείου επικοινωνήστε μαζί μας