Υπηρεσίες Web3 - Crypto - Blockchain

Η εταιρεία Seo-Keimena ευρισκόμενη μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις, αναλαμβάνει ολοκληρωμένες αποκεντρωμένες υπηρεσίες Web3, όπως η δημιουργία του δικού σας κρυπτονομίσματος, η δημιουργία contract σε οποιοδήποτε blockchain της επιθυμίας σας καθώς και πολλές ακόμη πρόσθετες υπηρεσίες.

Τι είναι το Web3;

Το Web3, γνωστό και ως decentralized web, αποτελεί την επόμενη εξέλιξη του διαδικτύου. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το Web 2, το οποίο στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό σε κεντρικές πλατφόρμες και μεσάζοντες, το Web 3 αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain και τα αποκεντρωμένα δίκτυα για να επιτρέψει ένα πιο ανοιχτό, ασφαλές και επικεντρωμένο στον χρήστη διαδικτυακό οικοσύστημα. 

Web3 Services στην Ελλάδα, blockchain
Δημιουργία NFT συλλογής από έλληνες

Το Web3 υπόσχεται μεγαλύτερη διαφάνεια, προστασία της ιδιωτικής ζωής και έλεγχο των προσωπικών δεδομένων, καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής σε αποκεντρωμένα οικονομικά (DeFi), non-fungible tokens (NFTs) και άλλες συναρπαστικές καινοτομίες. Το Web 3 δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αναλάβουν την ιδιοκτησία της διαδικτυακής τους παρουσίας, να συνεργάζονται άμεσα με άλλους και να συμμετέχουν σε νέες μορφές δημιουργίας και ανταλλαγής αξίας.

Τι υπηρεσίες Web 3 προσφέρουμε;

Στη Seo-Keimena, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της επανάστασης του Web 3, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για νεπιχειρήσεις και ιδιώτες, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία blockchain.

Συμβόλαια κρυπτογράφησης (Crypto Contracts)

Η ομάδα μας ειδικεύεται στη δημιουργία συμβολαίων κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προσαρμοσμένων κρυπτονομισμάτων και tokens, της διευκόλυνσης ICOs προπώλησης κρυπτονομισμάτων και της ανάπτυξης συλλογών NFT. Είτε επιθυμείτε να λανσάρετε το δικό σας κρυπτονόμισμα, να συγκεντρώσετε κεφάλαια μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO), είτε να δημιουργήσετε μια μοναδική συλλογή NFT, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να σας καθοδηγήσουμε σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την ιδέα έως την εκτέλεση.

Σχεδιασμός / Δημιουργία Συλλογής NFT

Καθώς τα NFTs κερδίζουν έδαφος ως μέσο ψηφιακής ιδιοκτησίας και ανταλλαγής αξίας, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες και γραφίστες μας είναι εδώ για να δώσουν ζωή στις συλλογές σας NFT. Κατανοούμε τη σημασία των οπτικά εντυπωσιακών και σαγηνευτικών σχεδίων στο χώρο των NFT. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία εντυπωσιακών έργων τέχνης, το σχεδιασμό μοναδικών NFTs ή την επιμέλεια της συλλογής σας για μέγιστο αντίκτυπο, η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα που ξεχωρίζουν στην αγορά.

δημιουργία κρυπτονομίσματος

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Web 3

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες Web 3  έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολοκληρωμένη καθοδήγηση και υποστήριξη σε άτομα και επιχειρήσεις που επιθυμούν να περιηγηθούν στο αποκεντρωμένο τοπίο του διαδικτύου. Κατανοούμε τις πολυπλοκότητες και τις μοναδικές ευκαιρίες που παρουσιάζει το Web 3 και η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες αυτής της καινοτόμας τεχνολογίας. Είτε θέλετε να κατανοήσετε τις βασικές αρχές της αλυσίδας μπλοκ, είτε να εξερευνήσετε εφαρμογές αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), είτε να ξεκινήσετε το δικό σας έργο κρυπτογράφησης, οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες παρέχουν εξατομικευμένες γνώσεις, στρατηγικό σχεδιασμό και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στο οικοσύστημα Web 3. Με τις βαθιές γνώσεις και την εμπειρία μας στον κλάδο, διασφαλίζουμε ότι θα παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη συναρπαστική νέα εποχή του διαδικτύου.

Σε ποια Blockchains ειδικευμόμαστε:

  • Ethereum (ETH)
  • Polygon (MATIC)
  • Binance (BNB)
  • Solana (SOL)

Γιατί να επενδύσετε στο Web 3 και το Blockchain;

Η επένδυση στο Web 3 και την τεχνολογία blockchain παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Μερικοί από τους βασικότερους λόγους για να κάνετε το παραπέρα βήμα είναι:

Αποκέντρωση και έλεγχος: Το Web 3 ενδυναμώνει τα άτομα παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο των ψηφιακών τους ταυτοτήτων, δεδομένων και περιουσιακών στοιχείων. Αξιοποιώντας την τεχνολογία blockchain, μπορείτε να συμμετέχετε σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) που επιτρέπουν συναλλαγές peer-to-peer, έξυπνες συμβάσεις και αυτόνομη διακυβέρνηση.

Αναδυόμενες αγορές και οικονομική ένταξη: Το Web 3 ξεκλειδώνει την πρόσβαση στις αναδυόμενες αγορές και προωθεί τη χρηματοπιστωτική ένταξη. Μέσω του DeFi, τα άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε αποκεντρωμένο δανεισμό, δανειοδότηση και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων χωρίς την ανάγκη παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών διαμεσολαβητών. Αυτό παρέχει ευκαιρίες σε άτομα που έχουν αποκλειστεί από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα να έχουν πρόσβαση σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και να συμμετέχουν στις παγκόσμιες οικονομικές δραστηριότητες.

Υπηρεσίες Web3 στην Ελλάδα
Υπηρεσίες blockchain web3

NFTs και ψηφιακή ιδιοκτησία: Τα NFTs έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε και ανταλλάσσουμε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της τέχνης, των συλλεκτικών αντικειμένων και των εικονικών ακινήτων. Η επένδυση σε NFTs σας επιτρέπει να κατέχετε μοναδικές ψηφιακές δημιουργίες, να υποστηρίζετε καλλιτέχνες και να συμμετέχετε σε ένα ζωντανό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα.

Καινοτομία: Το Web 3 προωθεί την καινοτομία και διαταράσσει τις παραδοσιακές βιομηχανίες, επιτρέποντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα και μηχανισμούς δημιουργίας αξίας. Αγκαλιάζοντας αυτόν τον αποκεντρωμένο ιστό, μπορείτε να μείνετε μπροστά από τις εξελίξεις και να αξιοποιήσετε τεχνολογίες αιχμής για να μεταμορφώσετε την επιχείρησή σας και να προσαρμοστείτε στο μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο.

Τα έργα μας

Παρέχοντας ενεργά υπηρεσίες Web3 τα τελευταία δύο χρόνια, η εταιρεία μας έχει αναλάβει την ανάπτυξη αρκετών Crypto Project. Ειδικότερα, το εξειδικευμένο μας προσωπικό έχει ολοκληρώσει επιτυχώς δεκάδες έργα, όπως η δημιουργία NFT συλλογών, η δημιουργία κρυποτνομισμάτων ERC20 σε Ethereum και Polygon Blockchain, η δημιουργία project στο Solana και πολλά άλλα.

Σχεδιασμός συλλογής NFT Avadark

Δημιουργία συλλογής NFT Avadark
Υπηρεσίες: Σχεδιασμός γραφικών NFT, Δημοσίευση συλλογής στο Ethereum.

NFT Project "Immortals"

immortals NFT collection SOlana
Υπηρεσίες: Δημιουργία συλλογής NFT στο Solana, κατασκευή ιστοσελίδας για NFT Project, Δημιουργία κρυπτονομίσματος $RIP στο Solana Blockchain, Δημιουργία Custom NFT marketplace

Κρυπτονόμισμα "Δραχμή"

Δραχμή κρυπτονόμισμα
Υπηρεσίες: Σχεδιασμός λογοτύπου κρυπτονομίσματος, κατασκευή ιστοσελίδας για crypto coin, σχεδιασμός γραφιστικών, ανάπτυξη Contract στο Polygon Blockchain, Δημιουργία Presale – ICO.