Συγγραφή κειμένων ιστοσελίδας και άρθρων

Κειμενογράφος SEO Content Writing - Copywriting

Η συγγραφή κειμένων και άρθρων με στόχο το SEO αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα βήματα κάθε επιτυχημένης ιστοσελίδας. Το SEO Content writing, ανέκαθεν αποτελούσε τον βασικότερο παράγοντα κατάταξης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, εάν θέλετε να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και τους πελάτες της επιχείρησης σας, τα βελτιστοποιημένα κείμενα ιστοσελίδας μία από τις πιο αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις.

Συγγραφή SEO κειμένων | Κείμενα για ιστοσελίδες

Ως SEO, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας για της μηχανές αναζήτησης. Με πολύ απλά λόγια, όσο πιο βελτιστοποιημένη είναι μια ιστοσελίδα, τόσο πιθανότερο είναι να εμφανιστεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. 

Κάθε μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιεί μια πληθώρα παραγόντων για να κατατάξει τις ιστοσελίδες στα αποτελέσματά της. Μιλώντας για την Google, η οποία άλλωστε κατέχει περισσότερο από το 95% των αναζητήσεων του διαδικτύου, οι παράγοντες SEO που λαμβάνει υπ’ όψιν για να κατατάξει τις ιστοσελίδες ξεπερνούν τους 200 σε αριθμό. Καταλαβαίνεται λοιπόν γιατί τόσες εταιρείες επενδύουν στο SEO ιστοσελίδων.

Υπηρεσίες Κειμενογράφησης seo content writing copywriting
πλεονεκτήματα συγργαής βελτιστοποιημένων κειμένων

Σίγουρα το να επικεντρωθεί κανείς και στους 200 αυτούς παράγοντες δεν είναι εφικτό, αφού θα απαιτούσε αμέτρητες ώρες εργασιών. Έτσι, κάθε εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες SEO επικεντρώνεται κυρίως σε μια στρατηγική. Η συγγραφή κειμένων SEO αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές, αφού επιφέρει εγγυημένα αποτελέσματα στις πρώτες θέσεις της Google! 

Ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικές ιστοσελίδες, το μυστικό είναι πέραν των κειμένων, να γίνει και η συγγραφή άρθρων για το blog της εταιρείας, όπου θα γίνει στόχευση σε νέες λέξεις κλειδιά και θα ενισχύονται οι επί μέρους σελίδες της ιστοσελίδας σας με εσωτερικούς συνδέσμους (internal linking). Εμείς αναλαμβάνουμε την εσωτερική αυτή διασύνδεση εντελώς δωρεάν ενώ σας παρέχουμε και τους βελτιστοποιημένους meta τίτλους και περιγραφές, ώστε να εξασφαλίσουμε την άμεση άνοδό σας.

Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι SEO experts αναφέρουν την φράση «content is the king». Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημες έρευνες, ένα ποσοστό περίπου 90% των online αποτελεσμάτων, προέρχεται από μια αναζήτηση στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης και κυρίως την Google. Αξιοποιήστε την τεράστια αυτή δύναμη με SEO κείμενα για ιστοσελίδες.

Υπηρεσίες συγγραφής κειμένων

Συγγραφή κειμένων SEO κείμενα

Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Συγγραφή βελτιστοποιημένων κειμένων (SEO κείμενα) για τις σελίδες ενός ιστοτόπου (Αρχική, Εταιρικό Προφίλ κλπ.)

Συγγραφή κειμένων για προϊόντα και υπηρεσίες

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Κείμενα για την περιγραφή προϊόντων και Υπηρεσιών

Συγγραφή Άρθρων SEO άρθρα

Συγγραφή Άρθρων

Συγγραφή Άρθρων (SEO άρθρα) για το blog της εταιρείας σας.

Εμπλουτισμός Κειμένων περιεχόμενο ιστοσελίδων

Εμπλουτισμός Κειμένων

Εμπλουτισμό υπάρχοντος περιεχομένου ιστοσελίδων

Υπηρεσίες SEO για πρώτη σελίδα στην Google

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας, συμπεριλαμβάνεται και η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης με εγγυημένα αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα της Google. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες SEO και την προώθηση ιστοσελίδων στο ίντερνετ, δείτε παρακάτω:

Επιπλέον Υπηρεσίες

Φυσικά οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στις ανωτέρω επιλογές. Στα πλαίσια δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου brand για κάθε επιχείρηση, αναλαμβάνουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως:

Συχνές Ερωτήσεις

Η συγγραφή περιεχομένου είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις, διότι συμβάλλει στην καθιέρωση μιας διαδικτυακής παρουσίας, στην οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας, στην προώθηση της οργανικής επισκεψιμότητας, στην εκπαίδευση και ενημέρωση των πελατών και στη δημιουργία μετατροπών. Με τη δημιουργία πολύτιμου και σχετικού περιεχομένου, οι επιχειρήσεις μπορούν να συνεργαστούν με το κοινό-στόχο τους, να αυξήσουν την προβολή τους και να αποκτήσουν αξιοπιστία στον κλάδο τους.

Η συγγραφή κειμένων SEO είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό κείμενο. Προκειμένου να παρέχουμε την κατάλληλη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει το κείμενο να είναι ευανάγνωστο και ελκυστικό προς τον επισκέπτη. Ένα ελκυστικό κείμενο που προσελκύει τον επισκέπτη και τον κρατάει μέσα σε μια ιστοσελίδα, αυτομάτως θεωρείται ως «ποιοτικό περιεχόμενο» από τις μηχανές αναζήτησης, οι οποίες με τις σειρά του το κατατάσσουν ψηλότερα στα αποτελέσματά τους.

Ο αριθμός των λέξεων που απαιτούνται στην εκάστοτε συγγραφή περιεχομένου πρέπει να γίνει με γνώμονα τον ανταγωνισμό και την δυσκολία της λέξης κλειδιού που έχετε επιλέξει. Ένα μεγάλο κείμενο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ανεβεί και στην κορυφή των αποτελεσμάτων. Ωστόσο σαν γενικός κανόνας, ένα κείμενο για να θεωρηθεί φιλικό προς το SEO, θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 500 λέξεις. Ωστόσο αν οι σελίδες που κατατάσσονται στις πρώτες θέσεις της Google, με την λέξη κλειδί που θέλετε να στοχεύσετε, περιλαμβάνουν όλες πάνω από 1500 λέξεις, τότε είναι εύκολα κατανοητό ότι και το δικός ας κείμενο θα πρέπει να ανέρχεται στον συγκριμένο αριθμό λέξεων για να γίνει ανταγωνιστικό.

Συμπέρασμα: Ο αριθμός των λέξεων εξαρτάται κυρίως από τον ανταγωνισμό της εκάστοτε λέξης κλειδιού, ωστόσο δεν θα πρέπει να είναι μικρότερος από 500 λέξεις.

Ο αριθμός των λέξεων κατά τη συγγραφή κειμένων ιστοσελίδων δεν είναι ο μόνος παράγοντας στον οποίο πρέπει να δοθεί έμφαση. Το κείμενο, στο σύνολό του και κυρίως στη δομή του, θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Οι προδιαγραφές αυτές περιλαμβάνουν κυρίως την τοποθέτηση των λέξεων κλειδιών και των συνώνυμων της, με φυσικό τρόπο μέσα στο κείμενο και τους τίτλους. Οι παράγραφοι του κειμένου θα πρέπει να χωρίζονται μου τους κατάλληλους τίτλους (H1, H2, H3 κλπ.) ώστε να δίνεται η δέουσα έμφαση στις λέξεις κλειδιά.

Ένα λάθος που γίνεται τακτικά στην κειμενογραφία είναι η υπερβολική χρήση των λέξεων κλειδιών μέσα στο κείμενο. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά θα θεωρηθεί από την Google ως υπερβολική βελτιστοποίηση και πιθανόν να οδηγήσει σε κάποια ποινή (penalty). Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που η συγγραφή άρθρων και κειμένων SEO απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση. Στην εταιρεία μας διαθέτουμε όλα αυτά τα εφόδια και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ποιοτική συγγραφή περιεχομένου ιστοσελίδων, κάθε είδους και θεματολογίας.

Κάθε SEO περιεχόμενο ιστοσελίδας, στοχεύει σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, και πλαισιώνονται από το ανάλογο περιεχόμενο ώστε να διασφαλίσουν την υψηλότερη κατάταξη για τις λέξεις αυτές. Η εταιρεία μας σε κάθε συγγραφή κειμένων που αναλαμβάνει, επικεντρώνεται σε ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μέγιστη επιτυχία. 

Συνεπώς, κατά την παραγγελία ενός ή περισσότερων κειμένων για την ιστοσελίδα σας, θα σας ζητηθεί από την ομάδα μας μία βασική και μία δευτερεύουσα λέξη κλειδί. Στη συνέχεια θα προβούμε στην συγγραφή άρθρων και κειμένων βάση αυτών των λέξεων.

Η εταιρεία μας διαθέτει τους πιο έμπειρους SEO αρθρογράφους και κειμενογράφους της χώρας. Η πολυετής εμπειρία, η εξειδίκευση και οι πολυάριθμες κατατάξεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google αποτελεί και την απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συγγραφής περιεχομένου που παρέχουμε στους πελάτες μας. Οι έμπειροι content writers τις εταιρείας μας μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, τόσο στα κείμενα ιστοσελίδων όσο και στα άρθρα ενός Blog. Μερικές από τις θεματολογίες που ασχολούμαστε είναι:

  1. Βελτιστοποιημένα κείμενα για ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και ξενώνες φιλοξενίας.
  2. Συγγραφή κειμένων για λογιστικά – δικηγορικά – ιατρικά γραφεία.
  3. SEO κείμενα για παντός τύπου επιχειρήσεις (κατασκευαστικές, μεταφορικές, συνεργεία, κομμωτήρια).
  4. Κειμενογράφηση για ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε είδους προϊόντων.

Το κόστος για την συγγραφή άρθρων και κειμένων με γνώμονα το SEO εξαρτάται φυσικά από το μέγεθος του κειμένου που απαιτείται ώστε να φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα σας και βάση των λέξεων-κλειδιών που έχετε επιλέξει. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι τιμές που προσφέρουμε για περιεχόμενο ιστοσελίδας  (κείμενα και άρθρα SEO) αποτελούν τις χαμηλότερες και πιο προσιτές της αγοράς. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο που θα βρείτε εδώ:  

Κόστος συγγραφής κειμένων seo

Οι συνεργάτες μας

Agiovlasitis Home Logo
gmedia υπηρεσίες διαδικτύου
real webs κατασκευή ιστοσελίδων
Delian Digital Marketing

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Εάν ενδιαφέρεστε για συγγραφή κειμένων και άρθρων για την βελτιστοποίηση του SEO της ιστοσελίδας σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της «Φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος» ή συμπληρώνοντας το τηλέφωνό σας στην ενότητα «Ζητήστε να σας καλέσουμε». Εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για τις περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα κείμενα για την ιστοσελίδα σας.

Βρείτε μας στο Facebook