φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική το 2023

Ψάχνετε να επενδύσετε σε φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική το 2024 αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Παρακάτω θα δούμε αναλυτικές πληροφορίες για μερικά από τα πιο γνωστά crypto coins, που αν και έχουν μια σχετικά χαμηλή τιμή, παρουσιάζουν εξαιρετικές προοπτικές ανόδου.

Η εξέλιξη της αγοράς crypto ήταν τεράστια τα τελευταία χρόνια, επιτυγχάνοντας μάλιστα πολύ σημαντικά βήματα. Αρχικά, οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν επιφυλακτικοί σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και το κατά πόσο θα μπορούσαν να αποτελέσουν κερδοφόρες επενδύσεις. Πλέον, θεωρούμε ότι οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα έχουν καταστεί μία από τις κορυφαίες επιλογές παγκοσμίως.

Πίνακας Περιεχομένων

Ποια είναι τα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική το 2024

Σίγουρα πολλά είναι τα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 2024, κάποια από αυτά ανήκουν στα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, ενώ κάποια βρίσκονται σε αρχικό στάδιο μέσω προπώλησης. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή γνωστά κρυπτονομίσματα που έχουν εδραιώσει την παρουσία τους στην αγορά crypto, έχουν χαμηλή τιμή και αρκετές προοπτικές για άνοδο. Συνοπτικά, τα 10 φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 20203 που ξεχωρίσαμε είναι:

 1. XRP – Η καλύτερη επιλογή για το 2024
 2. Dogecoin – Το πιο δημοφιλές meme coin
 3. Chainlink – Αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από το δίκτυο Oracle
 4. Uniswap – Κρυπτονόμισμα με ένα από τα μεγαλύτερα DEX
 5. Cardano – Κορυφαίο τεχνολογικά προηγμένο crypto coin
 6. Polygon – Χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες παγκοσμίως
 7. Stellar – Το μέλλον των διασυνοριακών συναλλαγών
 8. The Sandbox – Εικονική ακίνητη περιουσία στο metaverse
 9. Decentraland – Κρυπτονόμισμα με ένα εξαιρετικό metaverse
 10. Solana – Γρήγορο κρυπτονόμισμα χωρίς φόρους και με μεγάλη κοινότητα NFT

Εάν παρόλα αυτά θέλετε να επενδύσετε στις προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων με τις μεγαλύτερες προοπτικές, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω έργα:

 1. Dice Token – Το κρυπτονόμισμα του καζίνο Mega Dice με πολλές χρησιμότητες το οποίο θεωρούμε ότι θα ανέβει σημαντικά
 2. 99Bitcoins – Καινοτόμος πλατφόρμα Learn to earn για να κερδίσετε κρυπτονομίσματα καθώς μαθαίνετε για τα crypto
 3. Dogeverse – Ένα νεο multichain meme coin σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες blockchain

1.Ripple (XRP) – Μια από τις καλύτερες επιλογές σε φθηνά κρυπτονομισματα με προοπτική

Το Ripple (XRP) είναι ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που είχε αρκετές αναταράξεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ο πρωταρχικός σκοπός του Ripple είναι να διευκολύνει τις γρήγορες, χαμηλού κόστους διασυνοριακές συναλλαγές και να επιτρέπει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μεταφέρουν χρήματα με ευκολία. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα κρυπτονομίσματα, το Ripple δεν βασίζεται σε μια παραδοσιακή αλυσίδα μπλοκ, αλλά χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνολογία που ονομάζεται Ripple Protocol Consensus Algorithm (RPCA).

 • Υψηλότερη τιμή: 3,84$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,00268621$

φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική - Ripple

Πρόβλεψη τιμής Ripple (XRP) για το 2024

Το Ripple (XRP) έχει βιώσει μια ταραχώδη πορεία, ιδίως λόγω της δικαστικής διαμάχης του με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Ωστόσο, μετά τη νικηφόρα έκβαση της δικαστικής διαμάχης, οι προοπτικές του XRP έχουν βελτιωθεί και έχει συμβάλει θετικά στο γενικότερο κλίμα της αγοράς.

Όσον αφορά την πρόβλεψη της τιμής του XRP για το 2024, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το νόμισμα έχει τη δυνατότητα να φτάσει το 1 δολάριο μέχρι το τέλος του έτους. Αυτή η αναμενόμενη άνοδος αποδίδεται στη χρησιμότητα του κρυπτονομίσματος για αποτελεσματικές διασυνοριακές συναλλαγές καθώς και στην υιοθέτησή του από τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Έτσι, το τοποθετήσαμε στην πρώτη θέση της λίστας με τα φθηνά κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2024.

2. Dogecoin (DOGE) – Το δημοφιλέστερο meme coin με αρκετές ακόμη προοπτικές

Το Dogecoin (DOGE) αποτελεί το δημοφιλέστερο meme coin το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε για αστείο. Ωστόσο κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά και ευρέως αναγνωρισμένα κρυπτονομίσματα στην αγορά. Το βασικό του meme, ο σκύλος Shiba Inu δηλαδή σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδήγησαν σε μια εξαιρετική πορεία του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος. Το Dogecoin σχεδιάστηκε για να είναι ένα διασκεδαστικό και ανάλαφρο κρυπτονόμισμα, αλλά έχει βρει και πρακτικές εφαρμογές, κάτι που του δίνει αρκετές προοπτικές και για το μέλλον.

 • Υψηλότερη τιμή: 0,74$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,0000869$

Κρυπτονόμισμα meme coin Dogecoin

Πρόβλεψη τιμής Dogecoin (DOGE) για το 2024

Το Dogecoin έχει καταφέρει να αποδείξει πολλά στο πέρασμα του χρόνου. Με κεφαλαιοποίηση αγοράς που υπερβαίνει τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια και μια ισχυρή κοινότητα άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων χρηστών, το Dogecoin θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική στην αγορά.

Αρκετοί είναι οι αναλυτές που προβλέπουν ότι το Dogecoin θα καταφέρει να ανέβει ξανά, φτάνοντας πάνω από 0,3$.Το αν θα γίνει πριν κλείσει το 2024 ή αργότερα κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά.

3. Chainlink (LINK) – Ένα ακόμη φθηνό κρυπτονόμισμα με προοπτικές

Το Chainlink (LINK) είναι ένα ακόμη δημοφιλές κρυπτονόμισμα που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των δεδομένων εκτός αλυσίδας (off-chain dada)  και των δεδομένων εντός αλυσίδας (on-chain data), παρέχοντας πληροφορίες και δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, σε διάφορες εφαρμογές blockchain. Το αποκεντρωμένο δίκτυο oracle της Chainlink διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην ενίσχυση της λειτουργικότητας και της αξιοπιστίας των έξυπνων συμβολαίων σε διάφορες πλατφόρμες blockchain.

 • Υψηλότερη τιμή: 52,70 $
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,148183$

chainlink κρυπτονίμισμα με προοπτικές

Πρόβλεψη τιμής Chainlink (LINK) για το 2024

Η τιμή της Chainlink έχει υποστεί σημαντικές διακυμάνσεις τα τελευταία χρόνια. Οι προβλέψεις για το 2024 ποικίλλουν, με ορισμένους να προβλέπουν ότι η LINK μπορεί να ξεπεράσει τα 50 δολάρια, ενώ άλλοι είναι πιο συντηρητικοί, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 20-30 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους.

4. Uniswap (UNI) – το κορυφαίο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο DEX

Η Uniswap (UNI) είναι ένα από τα κορυφαία αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων (DEX) που λειτουργεί στην αλυσίδα μπλοκ του Ethereum. Έχει κερδίσει τη φήμη ότι παρέχει στους χρήστες μια άμεση, peer-to-peer πλατφόρμα για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ERC-20, χωρίς την ανάγκη διαμεσολαβητών. Η αξιοποίηση των έξυπνων συμβολαίων από το Uniswap έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αγοράζονται, πωλούνται και επενδύονται τα διάφορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

 • Υψηλότερη τιμή: 44,92$
 • Χαμηλότερη τιμή: 1,03$

uniswap crypto coin πρόβλεψη τιμής

Πρόβλεψη τιμής Uniswap (UNI) για το 2024

Το Uniswap αποτελεί μια επίσης εξαιρετική επιλογή σε φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 2024, το οποίο μάλιστα προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 6-8 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους. Φυσικά, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την μελλοντική του πορεία, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η χρησιμότητα που προσφέρει δεν θα το αφήσει να πέσει σε τιμή εύκολα.

5. Cardano (ADA) – Ένα από τα πιο δημοφιλή φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική

Το Cardano (ADA) είναι μια πλατφόρμα blockchain που συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής για να παρέχει αποκεντρωμένες εφαρμογές και συστήματα με εξαιρετική ασφάλεια και βιωσιμότητα. Το Cardano είναι γνωστό για την εστίασή του στην επεκτασιμότητα, την ασφάλεια και τη χρήση του πρωτοκόλλου Ouroboros για τη διατήρηση της αποκέντρωσης του δικτύου. Δεν είναι μάλιστα λίγα και τα NFT που έχουν αξιοποιήσει το συγκεκριμένο blockchain.

 • Υψηλότερη τιμή: 3,09$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,01925275$

Cardano τιμή κρυπτονομίσματος

Πρόβλεψη τιμής Cardano (ADA) για το 2024

Μέχρι το 2024, το Cardano αναμένεται να ξεπεράσει το όριο του 1 δολαρίου. Η μοναδική του προσέγγιση στο συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών και χαρακτηριστικών ασφαλείας έχει συμβάλει στη δημοτικότητά του μεταξύ των επενδυτών στην αγορά crypto.

6. Polygon (MATIC) – Μεγάλη υιοθέτηση και στο Web2

Το Polygon (MATIC), παλαιότερα γνωστό ως Matic Network, έχει κερδίσει σημαντική αναγνώριση στον κόσμο της κρυπτογράφησης για τις λύσεις κλιμάκωσης επιπέδου 2. Η εισαγωγή του Polygon 2.0, το οποίο τροφοδοτείται από Zero-Knowledge Proofs (ZKPs), υπόσχεται άπειρη επεκτασιμότητα και ενισχυμένη ιδιωτικότητα για τις συναλλαγές. Αυτό όχι μόνο ενισχύει την ιδιωτικότητα αλλά και μειώνει την απαιτούμενη επεξεργαστική ισχύ για την επαλήθευση των συναλλαγών. Καθόλου περίεργο που αρκετές επιχειρήσεις έχουν ενσωματώσει πληρωμές με το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα.

 • Υψηλότερη τιμή: 2,92$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,00314376$

polygon matic - φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική

Πρόβλεψη τιμής Polygon (MATIC) για το 2024

Το Polygon MATIC φαίνεται να αξιοποιείται ολοένα και περισσότερο από επιχειρήσεις στον πραγματικό κόσμο. Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που βρίσκεται στη λίστα με τα φθηνότερα κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 2024. Λαμβάνοντας γνώση τα δεδομένα αρκετών αναλυτών, θα μπορούσε να κλείσει το έτος με τιμή άνω του ενός δολαρίου. Οι μακροπρόθεσμες προοπτικές του είναι ακόμη μεγαλύτερες, αφού πιστεύεται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 10-20 δολάρια.

7. Stellar (XLM) – Ένα κρυπτονόμισμα με μεγάλες προοπτικές

Το Stellar (XLM) έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν απρόσκοπτα εντός ενός ενιαίου χρηματοοικονομικού δικτύου. Το δίκτυο ανοιχτού κώδικα της Stellar επιτρέπει διάφορες μορφές νομισμάτων και πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των δολαρίων και του bitcoin. Διαφοροποιείται από ανταγωνιστές όπως το Bitcoin και το Ethereum προσφέροντας ταχύτερες και πιο αποδοτικές συναλλαγές.

 • Υψηλότερη τιμή: 0,875563$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,00047612$

Stellar crypto coin

Πρόβλεψη τιμής Stellar (XLM) για το 2024

Το ιστορικό των τιμών του Stellar αντικατοπτρίζει τη σταθερότητά του με την πάροδο των ετών, με περιστασιακές ανόδους και πτώσεις μεγάλης κλίμακας. Παρά την αστάθεια του παρελθόντος, οι πρόσφατες τάσεις της αγοράς υποδηλώνουν ότι το XLM μπορεί να ανέβει αρκετά. Μια εκτίμηση για το τέλος του έτους είναι τα 0.30$

8. Το Sandbox (SAND) – Από τα κορυφαία φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική στο metaverse

Το Sandbox (SAND) είναι μια πλατφόρμα Game-Fi που τροφοδοτείται από το Ethereum metaverse και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού. Οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν εικονική ακίνητη περιουσία, να δημιουργούν εικονικούς κόσμους και να αξιοποιούν τις εμπειρίες παιχνιδιών τους. Η πλατφόρμα έχει αποκτήσει δημοτικότητα, με εκατομμύρια λήψεις και ενεργούς χρήστες.

 • Υψηλότερη τιμή: 8,40$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,02897764$

Metaverse crypto coin sandbox

Πρόβλεψη τιμής The Sandbox (SAND) για το 2024

Οι προβλέψεις για το The Sandbox το 2024 ποικίλλουν, με κάποιους να προβλέπουν τιμή κλεισίματος γύρω στα 0,70 δολάρια. Μέχρι τον Μάρτιο του 2024, αναμένεται να φτάσει τα 0,80 δολάρια ή και παραπάνω. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι αποτελεί ένα από τα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική.

9. Decentraland (MANA) – Ένα επίσης δημοφιλές metaverse crypto coin

Το Decentraland (MANA) είναι μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που τροφοδοτείται από την αλυσίδα μπλοκ του Ethereum και λειτουργεί με το κρυπτονόμισμα MANA. Το Decentraland προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να κατέχουν και να αναπτύσσουν εικονική γη σε ένα τρισδιάστατο metaverse. Η πλατφόρμα έχει συγκεντρώσει τεράστια προσοχή για τη μοναδική της προσέγγιση στην ψηφιακή ιδιοκτησία.

 • Υψηλότερη τιμή: 5,85$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,00923681$

φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική το 2023 ΜΑΝΑ

Πρόβλεψη τιμής της Decentraland (MANA) για το 2024

Αν και δεν προβλέπεται να εκτοξευτεί η τιμή του MANA μέσα στους επόμενους μήνες, θεωρούμε ότι η τιμή θα έχει κάποια άνοδο, ικανή να επιφέρει κέρδη στους επενδυτές. Άλλωστε, έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα από τα καλύτερα metaverse κρυπτονομίσματα.

10. Solana (SOL) – Ώρα για ανάκαμψη

Το Solana (SOL) είναι ένα blockchain σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις και επεκτασιμότητα. Είναι βελτιστοποιημένο για αποκεντρωμένες εφαρμογές, NFTs και συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, προσφέροντας εξαιρετική ασφαλή και ταχύτητα. Το SOL αποτελεί το βασικό κρυπτονόμισμα και σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ανάμεσα στα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική.

 • Υψηλότερη τιμή: 259,96$
 • Χαμηλότερη τιμή: 0,500801$

Επένδυση Solana 2023

Πρόβλεψη τιμής Solana (SOL) για το 2024

Το Solana γνώρισε μια από τις μεγαλύτερες πτώσης στην τιμή του με το τελευταίο χρονικό διάστημα με την μεγάλη αστάθεια της αγοράς. Ωστόσο, έκτοτε έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης και πιθανής επιστροφής. Σίγουρα το να φτάσει το μέγιστό του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά η τιμή των 100 δολαρίων δεν θα ήταν ένας απίθανος στόχος. Θεωρούμε ότι η τιμή του στο κλείσιμο του έτους θα είναι κοντά στα 40-45 δολάρια.

Φθηνά κρυπτονομίσματα στην φάση της προπώλησης

Εάν αναζητάτε νέα κρυπτονομίσματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στις αγορά, η καλύτερη στρατηγική είναι να αναζητήσετε τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων. Το πιο πρόσφατο φθηνό κρυπτονόμισμα με προοπτικές που παρουσιάστηκε στην αγορά είναι το Bitcoin ETF.

Η επένδυση σε μια προπώληση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη, ωστόσο το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο. Ένεκα του ότι βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο, το έργο μπορεί να μην εξελιχθεί όπως αναμένεται. Οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που θέλετε να επενδύσετε, μόνο ποσά που μπορείτε να χάσετε.

Φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική – Συμπεράσματα

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα σίγουρα παρουσιάζει εξαιρετικές ευκαιρίες αλλά διαθέτει και μεγάλο ρίσκο. Σίγουρα, στην αγορά crypto θα βρείτε αρκετές εξαιρετικές ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη. Ωστόσο θα πρέπει πάντοτε να επενδύετε με μεγάλη προσοχή και όχι μεγαλύτερα κεφάλαια από ότι είστε διατεθειμένοι να χάσετε.

Τα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 2024 που αναλύσαμε παραπάνω, προκύπτουν ύστερα από την ανάλυση αρκετών παραγόντων. Ένας εκ το βασικότερων η σταθερότητα που έχουν καταφέρει να επιδείξουν. Θεωρούμε ότι το crypto coin με τις μεγαλύτερες προοπτικές μακροπρόθεσμα είναι το Ripple (XRP), χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες επιλογές δεν έχουν εξαιρετικές προοπτικές. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά, ποια είναι η καλύτερη επένδυση χρημάτων σήμερα.

Σε μελλοντικό μας άρθρο θα εξετάσουμε και επιλογές νέων κρυπτονομισμάτων τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της προπώλησης ή ICO.

Αποποίηση Ευθυνών: Στόχος του κειμένου είναι να σας παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική, σύμφωνα με αναλυτές του χώρου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να παρακινήσουμε κανέναν να προβεί σε επενδύσεις. Μην ξεχνάτε πάντα να κάνετε την δική σας έρευνα και να επενδύετε ποσά που δεν θα σας επηρεάσουν ακόμη και αν χαθούν. Πηγή στατιστικών: Crypto.com